Biszex párral ismerkednék Miskolcon. Hosszútávra.
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, közös borozgatás, hancúrozásra Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Valaki ma Miskolc környéke hölgy ?
Sziasztok hétfőn este eger gyöngyös körül szívesen találkoznék nökkel párokkal
Sziasztok!magas portos testalkatú pasi nagy mérettel párt keres ma,közös nudis termál fürdőzés nudizás,szex,cuckold.
Péntek napközben állnék rendelkezésére hölgyeknek, amenyiben igényt tartanának rám

Hogy alakul a kaland kereses ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 10. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 10. szombat 21:39
Törölt felhasználó (4651718)

Vasárnaptól kedd estig Nyíregyházán leszünk. Kalandokra keresünk párt, lányt, pasit.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Valaki ma kora delutan M3-M35 pihenoben kozos hoki?
Vasárnaptól kedd estig Nyíregyházán leszünk. Kalandokra keresünk párt, lányt, pasit.
Vasárnapra keresünk nyéki tavaknál kalandot, párt, lányt, pasit.
Egyedülálló férfi vagyok 100 heteroszexuális örömmel találkoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 10. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 10. szombat 15:39
Törölt felhasználó (4151362)

Part keresünk maestère fogadnitudunk ,leveleketprivátba.
Sziasztok! Pár keresek ma esti közös nudis termál fürdőzés,szex.Heves Megye.
Ma 21 korul szopnak Miskolcon!!!
Part keresünk maestère fogadnitudunk ,leveleketprivátba.
Sziasztok gyöngyös és Eger környékén találkoznék nökkel párokkal
ma este pár lány?van helyem
Ma keso este, holgy, par aki minden joban benne van. 51 eves, fiatalos, apolt, tapasztalt pasi vagyok. Helyem is van, Eger kornyeken.
Sziasztok!
Hétfői napra hölgyet, párt keresek minden jóra.
Hétfői napra hölgyet, párt keresek minden jóra.
Kedves hölgyek vagy párok! Holnap éjszakára keresek társaságot Vác környékén! Párokhoz nagyon szívesen csatlakoznék! 30as igényes pasi vagyok!