Hétvégére keresünk
közös nudi ,stb.......stb
Elsősorban pár ,esetleg jóképű normális pasi[

Hétvégére keresünk
közös nudi ,stb.

Sziasztok!Pár ma délután,este közös nudizás,termál nudis fürdőzés,szex.Magas sportos nagy méretű pasival.Heves megye Tisza tónál.Akár többen is,szex swingerezés megengedett...éjszaka is nyitva
Sármos jóképü diszkrét roma pasi ismerkedne

Asztalos munkát vállalok hölgyeknek, Nógrád,Pest megyében
Szívesen töltenénk a mai napot, estét, vagy a holnapot, vidám, szexuálisan aktív pár vagy lány társaságában. Közös program, szex.
Esetleg ma estére?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 14:38
Törölt felhasználó (4318932)

Ma estere keresunk pasit a felesegem örömére!

Sziasztok ma hajnal 1 fele Gyöngyösön valaki leszophatna helyem van .írj itt v skype:gitardani
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Holnap délelőtt esetle Miskolcon pár vagy làny?
Ma estere keresunk pasit a felesegem örömére!

Szopnék Egerben
Holnap pénteken Pásztón egy igényes nyaralóban lenne kedve csatlakozni valakinek? Párt, vagy hölgyet keresek hetero alapon igényes, sportos, tapasztalt pasiként.
Privátban keressetek kérlek itt vagy, acapulco001@indamail.hu
Privátban keressetek kérlek itt vagy, acapulco001@indamail.hu
Holnapestére meglévőhármasunkhoz keresünk párt fogadnitudunk ,leveleketprivátba.
Miről beszélsz buzi gyerek,a képed sem merted megmutatni!
Üdvözletem, érdeklődnék remélem tudtok segíteni,.
Debrecen környékén keresek olyan helyet ahova ki lehet feküdni vízpart mellett autó mellett. Privatba írjatok légyszíves. .
Debrecen környékén keresek olyan helyet ahova ki lehet feküdni vízpart mellett autó mellett. Privatba írjatok légyszíves. .
Miskolc Tiszaújváros vonalon szopatnek .
Mai napra keresek lányt, hölgyet, feleséget. 16:00utan. Utazni tudok. Borsod megye
Sziasztok, ma napközben Eger, Füzesabony, Gyöngyös, Hatvan környékén ismerkednék
Sziasztok. Szívesen mennék. Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz Dina40 üzenetére (2022. 06. 15. szerda 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 15. szerda 19:26

Holnap délelőttre keresnénk bi párt, vagy pasit vagy csajt közös játékra. Miskolc mellett. Helyünk van