sziasztok most 7vegen raéro párok vannak-e itt akiiket szinten izgatna a két farok egy punciban dolog es tudnanak is fogadni!
Kazincbarcikan és környékén csatlakoznek ma egy parhoz vagy párommal 4es gabalyodas☺️
Jövőhéten Hétfőn vagy Kedden napközben párhoz csatlakoznék a hölgy örömére utazás nem probléma keressetek bátran normális vagyok és korrekt
Jövőhéten Hétfőn vagy Kedden napközben párhoz csatlakoznék a hölgy örömére utazás nem probléma kerssetek bátran normális vagyok és korrekt
Sziasztok!
Párként keresünk ápolt,potens férfit vagy akár több férfit heteró alapon a feleség örömére.
Párként keresünk ápolt,potens férfit vagy akár több férfit heteró alapon a feleség örömére.
Holnap pár Eger környékén
Hölgy partnerem keresem miskolc és 50km-es körzetében.
Ma este 7-8 körül Rétság környékén autós szex?!
Sziasztok. Recsk Parád környékén hellyel rendelkező aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok. Érett idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék vagy párhoz csatlakoznék akár mindkét fél.
Sziasztok. Ma 14óra környékén, szívesen kielégítenék valakit! Miskolc,és környéke.
Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 23:09

Törölt felhasználó (4292332)

Sziasztok! Ismerkednénk!

Senki nem akar Eger felé szopatni?
Holnap-holnapután délután/kora este ráérnék.
Holnap-holnapután délután/kora este ráérnék.
sziasztok olyan pár van-e itt akik alá be fekudhetnek és közelrol nézhetnem ahogy dugnak és kozben nyalhatnek nekik?
Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Hétvégén 2 bi pasi megnézné bi párok, srácok szeretkezését Mezőkövesd környékén.
hejokereszturito ,? egy vastag farkat?
Sziasztok holnap kèső dèlutan Szolnok Miskolc útvonalon szivesen talalkoznèk ápolt diszkrèt hölgyel párral. Èn ápolt 40es pasi
Sziasztok! Holnap esti találkozóval keresünk párt vagy hölgyet aki csatlakozna összeszokott hármasunkhoz. Helyileg Eger.
Szívesen fogadjuk azt aki szeretne csatlakozni.
Szívesen fogadjuk azt aki szeretne csatlakozni.