Sziasztok Nyék Hétvégén..?
Sziasztok.
Ma estére keresünk, helyünk van és utazni is tudunk.
Ma estére keresünk, helyünk van és utazni is tudunk.

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz. Júliusban Miskolctapolcán leszünk egy hétig.
Sziasztok! Ha lenne társaság, ma is kimennénk
a Pipisre.
a Pipisre.
Sziasztok!
Ma esti találkozóra keresek hölgyet /párt, 28 éves ápolt igényes hetero férfi vagyok, saját lakásomban tudok fogadni.
Ma esti találkozóra keresek hölgyet /párt, 28 éves ápolt igényes hetero férfi vagyok, saját lakásomban tudok fogadni.
Holnap délelőttre csatlakoznék párhoz.
Hosszu hétvégére nö?pár?hely van.
Sziasztok szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Sziasztok vasárnap
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 02. csütörtök 09:51

Sziasztok!
Péntek vagy vasárnap estére keresünk 1 vagy 2 srácot Borsod vagy Szabolcs megyéből, sajnos fogadni jelenleg nem tudunk.
Péntek vagy vasárnap estére keresünk 1 vagy 2 srácot Borsod vagy Szabolcs megyéből, sajnos fogadni jelenleg nem tudunk.
Ma este kölcsönös orál?
Sziasztok!
Ma délután,este pár,nő. közös termál nudis fürdőzés,szex?
Ma 21-23 főutak vonzáskörzetében van valaki normális biszex, férfias pasi, aki ismerkedni akar? Hatvan-Pásztó-Salgotarjan-Eger? Írjátok!!!
Sziasztok! Ma délutánra keresünk programot
Gyöngyös környékén!
Gyöngyös környékén!
Laci vagy? Az adatlapod szerint viszont nő! Ezt hogy sikerült összehozni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 01. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 01. szerda 16:24
Törölt felhasználó (1134142)

Sziasztok, Laci vagyok. A Mátrában valaki most? Pár, lány, mindenre nyitott vagyok.
Barcikán tud valaki diszkrét titok szobáról?Előre is köszönet az infóért!
Sziasztok.Hétvégén párral ismerkednék nudizás nudis fürdőzés, vagy esti fürdőzés,szex.Swinger nudiban.Heves megye
Üdv. Holnap Szolnok-Salgótarján vonalon megyek motorozok. Szívesen talalkoznèk ápolt hölgyek párral.
Sziasztok. Punkosdkor keresnek tarsasagot.

Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj! Hosszú hétvégén vidékre is elmegyek.