Sziasztok itt vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 28. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 28. szombat 08:44
Törölt felhasználó (1117722)

Sziasztok Tiszaújváros vagyok és szívesen találkoznek
Sziasztok erdekel
(Ez egy válasz Extraducipár üzenetére (2022. 05. 28. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 28. szombat 07:54

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz. Júliusban Miskolctapolcán leszünk egy hétig.
Sziasztok szivesen csatlakoznek mikor indultok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 27. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 27. péntek 21:43
Törölt felhasználó (4533722)

Hello! Borsodban van itt pasi?? Pár vagyunk. Irjatok!
Sziasztok Tiszaújváros vagyok és szívesen találkoznek
Sziasztok. Én ráérnék ma
(Ez egy válasz Bakancslista3440 üzenetére (2022. 05. 28. szombat 02:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 28. szombat 02:18

Sziasztok!delelott ha van kedve valakinek csatlakoznia hozzank Nyekladhazan az ne tartsa magaban!

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz. Júliusban Miskolctapolcán leszünk egy hétig.
Sziasztok!Párt keresek ma a Tisza tónál Poroszló,Sarud,autós kalandra ahol a férfi tag szereteti nézni ha előtte dugják szopatják a párját egy méretes szerszámmal.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok ma estére keresnék hölgyet, párt, esetleg pasit Borsodban Ózd környékén.
Hölgyeim!
A csütörtök délelőttöm teljesen üres!
Aki szeretne egy Gratis Yoni Masszázst jelezzen bátran!!!
Hatvan és környéke!
A csütörtök délelőttöm teljesen üres!
Aki szeretne egy Gratis Yoni Masszázst jelezzen bátran!!!
Hatvan és környéke!
Sziasztok!
vasárnap estére ,éjjelre keresek Salgótarjánban és vonzáskörzetében kalandra, tabu mentes szórakozásra hölgyeket,asszonyokat,párokat 39- 60 éves korig. ki tudja mit hoz a holnap!
élvezzük ki az életet!
gondold meg, kalandozz el, és irj nekem privibe....
a többi alakul,ha alakul...
vasárnap estére ,éjjelre keresek Salgótarjánban és vonzáskörzetében kalandra, tabu mentes szórakozásra hölgyeket,asszonyokat,párokat 39- 60 éves korig. ki tudja mit hoz a holnap!
élvezzük ki az életet!
gondold meg, kalandozz el, és irj nekem privibe....
a többi alakul,ha alakul...

Sziasztok!delelott ha van kedve valakinek csatlakoznia hozzank Nyekladhazan az ne tartsa magaban!

Hello! Borsodban van itt pasi?? Pár vagyunk. Irjatok!
Mezőkeresztes Mezőkövesd valaki?
Hello! Írtam privátban!
(Ez egy válasz Kaland6969 üzenetére (2022. 05. 27. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexet keresek! Lehetsz idősebb is
Sziasztok. Hölggyel barátkoznék
Salgótarjánban szopnék!Helyem van ..átutazó is lehetsz zuhanyozni is tudsz
Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj!