Sziasztok tegnap vettem egy análdugót Eger és környék hölgyet keresek akivel kipróbálhatnám

Sziasztok !
Ismerkednék , barátkoznék és keresem a lehetőséget szex kapcsolatra vagy csak úgy együtt ,, lógni " , rengeteg szabadidőm van .
Elsősorba hölgyet keresnék , másodsorba korosabb párt , harmadsorba meg akinek van kedve hozzám smile
Ismerkednék , barátkoznék és keresem a lehetőséget szex kapcsolatra vagy csak úgy együtt ,, lógni " , rengeteg szabadidőm van .
Elsősorba hölgyet keresnék , másodsorba korosabb párt , harmadsorba meg akinek van kedve hozzám smile
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban

Sziasztok!Péntek estére keresünk hármasunkhoz,csinos hölgytaggal normál,sportos testalkatú párt Nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Heves megye
Sziasztok. Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok. Idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék vagy párhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Helló! Május utolsó hétvégéjén AMTS Bp
Ilyen érdeklődési körrel is bíró lány, vagy pár társaságát keresem!
Az adatlapomom megadott relevanciákra figyelemmel!

Sziasztok Holnapra Bükkszentkereszten szállást foglaltunk,és szeretnénk ismerkedni fiatal férfiakkal.Elvárásunk,kedves,normális,és sovány legyél,és a többes is érdekel minket.Szegedi 40-es,csinos feleségemmel,élményekkel szeretnénk hazatérni.Persze csak az ö örömére, Akit érdekel írjon privátba, Telefonszám megadásával,a könnyebb kommunikáció érdekében.Holnap válaszolunk,vagy hívunk. Szép estét mindenkinek.
Sziasztok! 25 eves ferfi vagyok. Olyan parokat keresek, akiket izgat az, ha szex kozben kukkolom oket, igeny eseten kamerazok ill. fotozok.
Üdv. 30 év feletti diszkrét, normális pasit keresek, ha lehet, tartósabb kapcsolat céljából.
Heves megyei roma lány vagy roma párt keresek
Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék a fejre, párja előtt vagy vele közösen . Cuckold , dogging , Wife sharing vagy akár szeretkezés …Heves , Nógrád és jász megyékben ..
Sziasztok ! Pàrral , lànnyal ismerkednék .
Főleg ha leírni sem tudod
(Ez egy válasz Linglang üzenetére (2022. 05. 17. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 17. kedd 10:45

Ferfiaknak Ling-lang maszazst valalok.
Kepzett masszor vagyok.
Borsod Heves
Kepzett masszor vagyok.
Borsod Heves
Sziasztok! Nyalni szerető pasi keres hölgypartnert! Molettek előnyben!
Így van! A szolidság a résztvevőktől is függ, mi ott leszünk és minden kedves párt várunk szeretettel! Bármi lehet de semmi se kötelező, érezzük jól magunkat
(Ez egy válasz Hajnal14 üzenetére (2022. 05. 17. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 17. kedd 12:31

Sziasztok.
Ma este miskolcon egy "szolid "buliba keresunk parokat esetleg szolo pasit..
Sziasztok.
Sziasztok!A hétvégére keresünk párt esetleg független hetero férfit.Helyunk van.
Sziasztok.
Ápolt férfival ismerkednék Egerben és környékén.
Ápolt férfival ismerkednék Egerben és környékén.