Szép estét, nincs programod ma estére? csináljunk közösen, hölgyet, párt keresek /hölgy fokozott örömére/ma estére,beszélgetés borozgatás majd szimpátia esetén....,a hely megoldott, nálam mivel egyedül élek
Jövő hét szombat 14. én házibulit tartunk Miskolcon. 3 pár , és 1 plusz fiú. Várjuk kizárólag párok jelentkezését.
Buli, pia, sex minden mennyiségben. Telefonszám, fotó alap. Viberen ismerkedünk leginkább. Üres kapcsolatra jelöléssel nem tudunk mit kezdeni.
Buli, pia, sex minden mennyiségben. Telefonszám, fotó alap. Viberen ismerkedünk leginkább. Üres kapcsolatra jelöléssel nem tudunk mit kezdeni.
Írtam privit!
(Ez egy válasz biszex666 üzenetére (2022. 05. 03. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia írtam privit.
(Ez egy válasz Skywolf70 üzenetére (2022. 05. 04. szerda 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Egerben szeretnék igényes férfit szopni
Egerben szeretnék igényes férfit szopni
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit vagy videoznek
Pasit párt keresek Gyöngyösön aki szopni szeretne.privátba keress helyem van!
Sziasztok ki jön velem bicajozni hétvégén a tiszató körül útközben bármiben benne vagyok
Ma kora délutánra Egerben hellyel rendelkező szopató(ka)t keresek.
Ma délelőtt párhoz csatlakoznék Nógrád Heves megye .utazni tudok
Miskolc és környékén szopatnek.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Eger környékén puncit nyalnék!
05.07-èn Bogács- Mezőkövesd-Eger környèkèn keresek hölgyet.
Sziasztok!Hölgyet keresek szexre!Minden játszik,a smárolás,nyalás,szopatás,szájbakúrás és persze a dugás!
1 különleges csillag,aki élt már,szebb napokat is!

Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres hétvégén a Tisza tónál,Poroszló,Sarud ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják szopatják a párját.főként autóban,szabadban.
Miskolc-Nyékládháza-Mezőkövesd.Kölcsönös szopásra most valaki?
Sziasztok! 05.07.(szombat)Bogácson leszünk,ott bulizunk. Csak párral ismerkednénk! Olvass adatlapot, bemutatkozást! Ha felkeltettük érdeklődéseteket,írjatok privát üzit(ne ide) N&K
Gyöngyösön keresek szopni imádo pasit vagy párt