Péntek esténk szabad
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 14:34

Helló! Ma este Tiszanánára, termálfürdőzéssel egybekötött bujalkodás?! Privi
A héten Egerben úgy bekapnék valamit!
Már nagyon szomjazom a gecire, ezért lehettek többen is.
Már nagyon szomjazom a gecire, ezért lehettek többen is.
Tokaj környéki hölggyel szívesen találkoznék!
Miskolcon sexpartnert keresek helyem van!
Sziasztok
Engem erdekelne (Ez egy válasz paduch üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem erdekelne (Ez egy válasz paduch üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Sziasztok.Szivesen szopnék ma délelőt.
Tokaj környéki hölgy van?
50es párhoz valaki
Te neked miért kell mindenbe bele szólni nem értem!!! Foglalkozz inkább a te dolgaiddal!
(Ez egy válasz Joker007 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Így már érthető mindenki számára,hogy miért nincs még partner
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 13:40

Törölt felhasználó (4533722)

Te már csak tudod! Neked még az sincs.
Sziasztok. 50+ párokhoz csatlakoznék ( akár bi alapon is) . Magamról 190 cm /100 kg sportos /30 éves vagyok. Elengedhetetlen feltétel a HIGÉNIA, normális kommunikáció !!! A helyet én állom. Kamusok kérem kíméljenek.
Sziasztok
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.

Elolvasás után nem is olyan nehéz a válasz gombra kattintás után beütni pár szót
Türelmes ember vagyok, csak az a fránya illem... Szerencsére van aki válaszol
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 07:22

Biztos sok a levél, időbe telik mire mindenki választ kap... türelem

Félre értés elkerülése végett, nem kötelező megadni a telefonszamod, csak mivel te írtál rám, gondoltam lehet komoly szándékaid vannak. Én nekem jogom nincs senkit sem becsmérelni vagy bárkiről is véleményt alkotni úgy hogy nem is ismerem az illetőt, ezért nem is teszem.
Ezzel a poszttal annyit akartam tudomásodra adni, hogy ha nem írsz vissza illetve nem írsz telefonszámot elég nehéz lesz itt bár kit is találni.
De elnézésed kérem ha ezzel fusztráltalak. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 13:27
Ezzel a poszttal annyit akartam tudomásodra adni, hogy ha nem írsz vissza illetve nem írsz telefonszámot elég nehéz lesz itt bár kit is találni.

De elnézésed kérem ha ezzel fusztráltalak. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4533722)

Miért is kellene elküldenem a tel számom mindenkinek?? Biztos hogy nem!!
Félre értés ne essék, én nem izgulok illetve nem szemre hányást tettem, csak jeleztem hogy így elég nehéz lesz bár kit is találni ( szerintem)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 13:32
Törölt felhasználó (3902552)

mit izgulsz nem egy nagy szám a nő...