Sziasztok!Párt keresek ma estére nudis fürdőzés,szex,cuckold.Swinger nudiban.Heves megye
Hölgy pár Pipis-hegy? Mai napon?
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk körül esti órákban
Sziasztok! Megpróbáljuk megint a keresést.Szeptember végi Mezőkövesdi nyaralásunkhoz keresünk 1 éjszakára UNI BI Férfit vagy Ilyen tagú párt. Nemdohányzó szőrtelen értelmes embereket keresünk 35-55 év között Borsod és környező megyéiből keresünk: Budapestről és dunántúlról nem keresünk!!!. Mail és skype van.Molett pár vagyunk.Olvasd el és értelmezd hogy kit és honnan keresünk kamusok heterók idősek hanyagoljanak.
Ma este meglátogat egy jó nagy kemény farkú pasi ?
Feleség dupla örömére keresünk férfi partnert bizarr dolgok kizárva Borsodból csak komoly szándékkal tabu van ennek tudatában keress
Ma Gyöngyös és Salgótartján útvonalon vki ? Maszti kukkolás ?
Hello ! Biszex élvezetekben benne vagy ? Van helyem Miskolctól 40 km ! Tel szám csere ok privátban ! Gyere el és kényeztetlek !
(Ez egy válasz Walter12 üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 22:24

Kedden napközben Miskolc ès környékén szexpartner keresnek.Jó pasi vagyok,szép mèrettel.Írjatok bátran.
Szia, normális, kedves, figyelmes férfi vagyok, aki szereti az életet. Szeretek jókat enni, inni, sportolni, túrázni, élni és szexelni is. Azért vagyok itt, hogy szexpartnert találják, akivel hosszan, tartalmasan töltsem el a közös együttlétet.
Hétfő-Kedd késő este vagy Kedd-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok. Egri pár vagyunk ismerkednénk!

Ma akad olyan hölgy aki találkozni is akar ?
Sziasztok. Párként keresünk hölgyet finom játékra és ha ügy alakul barátságra.
Sziasztok
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ismerkednék, barátkoznék, találkoznék hasonló aktív, egész éjszakás, gátlástalan élvezkedéseket kedvelő Nővel vagy Párral. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, van autóm-mobilis vagyok420...Hetero vagyok!
Sziasztok, ma estere pasit keresunk a felesegem oromere! Maximum 40 eves korig!
Párt keresnék!!
Csütörtöktől Tállya és környékén leszünk. Szívesen vesszük ha valakik idegenvezetnének bennünket. Párokkal ismerkednénk, kalandoznánk. Nyitottak vagyunk minden földi jóra
A és J

A és J
Sziasztok ! Miskolcon /max.20km/ keresnék fiatal hölgyet /esetleg párt/ aki nem profi , de megbízható , ápolt és rendszeresen havi pár alkalommal szexelne velem .
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít kolcsonos is lehet