Sziasztok!Van itt olyan hölgy,nő,aki szexelni szeretne és nem csak kifogásokat,meg okokat keresni és találni,hogy miért ne??!!!38 éves hetero férfi 178cm,83 kg,kis covid pocak,fejem borotvált
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Miskolci hölggyel párral esetleg bi párral ismerkednék diszkréten.
Ma este hölgy,pár aki bevenne egy ápolt,fiatalos 50 éves pasit?Helyem lenne Eger közelében.
Sziasztok!Ma estére párt keresek hármashoz,termál medencés nudis fürdőzéshez.Heves Megye.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.Érdeklődni privát üzenetben
Üdv diszkrét ápolt nagyfarku roma pasi vagyok50 feleti nőt esetleg párt keresek .diszkrécó higénia adot és elvárt! 3masban van tapasztalatom
Budapesti, hellyel rendelkező kulturált férfi keres barátnőt, párt. Biszex lehetséges.
Hello! 40-es pár keres pasit lehetőleg közelben lévőt! Aki tényleg komolyan gondolja írhat nekünk! De fotó legyen!!
Ti se találtok senkit??
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 19. vasárnap 20:48
Törölt felhasználó (4591532)

Sziasztok! Még mindig keressük igényes partnerünket. Kérlek olvass adatlapot. Szép estét!

Csütörtökön talizhatunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 19. vasárnap 20:27

Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok, szerdatol pentekig Tiszafüreden leszunk egy apartmanba.. Es fiut keresunk a lany oromere!
Független 30as ?
(Ez egy válasz paduch üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Bi párt keresek szimpátián alapuló, hosszabb kapcsolatra.
Bi párt keresek szimpátián alapuló, hosszabb kapcsolatra.
Borsodi 50es pár keres független 50es pasit.
Izmos / nagyon izmos nagyméretű pasit keresünk csinos vékony 22 éves barátnőmmel. HÁZIBARÁT pozicióra. Nyíregyháza. Heti 2-4 tali.
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Sziasztok! Heves megyei vagyok, párokat lányokat keresek, minden jóban benne vagyok. Utazni is tudok.
Sziasztok hölgyek párok ismerkedés...es talkozo?
Elhanyagolt feleségeket ápolgatnék!
Sziasztok! Még mindig keressük igényes partnerünket. Kérlek olvass adatlapot. Szép estét!
Sziasztok, szerdatol pentekig Tiszafüreden leszunk egy apartmanba.. Es fiut keresunk a lany oromere!