Sziasztok. Ápolt méretes farkat kényeztetnek Egerben.
Sziasztok! Ma este párt fogadnánk.
Hölgyet keresek,aki szereti az extrémebb dolgokat is.Dildók,tágítós játékok,ökölszex stb.Tapasztalat és fantázia van.
Mai nap hölgyel vagy párral találkoznék Egerben. Hely van ha szükséges.
Intelligens jokepu ffit keresunk hármashoz!esteleg parokat hparokat!30-35!szabolcs megye előny!
Üdv mindenkinek!
Szombat délutánra 12:00-től 20:00-ig szabad vagyok!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot szombatra!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Szombat délutánra 12:00-től 20:00-ig szabad vagyok!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot szombatra!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Sziasztok
Mi volt Bogácson? (Ez egy válasz puncicim üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi volt Bogácson? (Ez egy válasz puncicim üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Ha tudtuk volna,hogy ennyi mindenki Bogácson lesz,akkor mi is inkább oda mentünk volna! Az egyik kedvenc helyünk
(Ez egy válasz puncicim üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este Egerből vagy a környékről férfias aktív bi pasi?

Törölt felhasználó (4500132)

18 éves fiatal sportos nagy intimmel rendelkező fiúkén csatlakoznék párokhoz vagy bulikba feldobni kicsit a hangulatot egy fiatalos erotikával
Nem csoda!
18 éves fiatal sportos nagy intimmel rendelkező fiúkén csatlakoznék párokhoz vagy bulikba feldobni kicsit a hangulatot egy fiatalos erotikával
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Köszönjük azoknak akik eljöttek az ötödikei buliba, ahogy kértètek ismètlünk. Előreláthatólag március 26-an lesz a következő, később megerősítem. Aki jonne, jelezze privátban!
Sziasztok! Akár délután is csatlakoznék párhoz, a hölgy kényeztetésére..
Napi 20ból egy se?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 14. hétfő 08:26
Törölt felhasználó (4533722)

Hello! 40-es pár vagyunk és keresünk 1pasit aki szeretne velünk ismerkedni borsodból. Fotó az fontos!! Irjatok!
Sziasztok.Mi is ott voltunk.Mentünk a nyitóbulira. Ti voltatok ?
(Ez egy válasz Herceg13 üzenetére (2022. 03. 12. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Eger Salgótarján vonzáskörzetében valaki normális férfias bi pasi? Hatvan, Ózd, Gyöngyös is oké! Légy férfias, és üzenj magán üzenetben!
Sziasztok.Heves megyi párként ismerkednénk..