Sziasztok! Hölgyek, párok isnerettséget keresem élményekkel teli közös kalandokra.
Hölgy vagy pár ?akár bisex párral is ismerkednèk,Csak Pasik ne írjanak köszi

Vasárnap-Hétfő kora hajnalban vagy Vasárnap késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok! Miskolcon illetve környékén párokhoz csatlakoznék!
Ma leszopna valaki? Nyèkládháza és környéke?
Bogácson ma este hölgy vagy pár?
Sziasztok! Házaspár feleségét masszíroznám, kényeztetném, kielégíteném a férje előtt vagy vele közösen..Utazni tudok,fogadni nem. Eger,Gyöngyös,Hatvan,Jászberény,Gödöllő,Pásztó...
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednék !!
Sziasztok ma este szívesen fogadnánk szimpatikus párt.
Sziasztok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Irtam privátba
(Ez egy válasz Csicska01 üzenetére (2022. 05. 07. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 07. szombat 12:15

Szopok szopatok dugok pasikat illetve parokhoz csatlakoznék ma mezökóvesd mellet autóban
Szopok szopatok dugok pasikat illetve parokhoz csatlakoznék ma mezökóvesd mellet autóban
Közvetlen, gátlástalan pasi ismerkedne hölgyekkel.
Pásztó, Hatvan, Gyöngyös körnéyékén keresek holnap délután, este ráérő férfi partnert, aki szopatni szeretne. Nálad vagy autódban.

Sziasztok
Szeretnék találni egy olyan párt akiket izgalomba hoz egy plusz férfi közeledése,bevonása intim életükbe.
Jól szituált ,türelmes ,önmagára is igényes 40es férfi vagyok.
Minden megoldás érdekes lehet a számomra.
Szép napot ,,,
Szeretnék találni egy olyan párt akiket izgalomba hoz egy plusz férfi közeledése,bevonása intim életükbe.
Jól szituált ,türelmes ,önmagára is igényes 40es férfi vagyok.
Minden megoldás érdekes lehet a számomra.
Szép napot ,,,
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma délután,este a Tisza tónál,Poroszló,Sarud ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják szopatják a párját.Autóban,szabadban is.
Sziasztok! Miskolc és környékén ismerkednék! Párok is minden érdekel!
Még nincs késő
(Ez egy válasz taltos1 üzenetére (2022. 05. 06. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 18:38

Szép estét, nincs programod ma estére? csináljunk közösen, hölgyet, párt keresek /hölgy fokozott örömére/ma estére,beszélgetés borozgatás majd szimpátia esetén....,a hely megoldott, nálam mivel egyedül élek
Sziasztok! Szeretnék ma este egy pasival kölcsönös orál kényeztetést. Egyéb dolgokban is benne vagyok.

Szép estét, nincs programod ma estére? csináljunk közösen, hölgyet, párt keresek /hölgy fokozott örömére/ma estére,beszélgetés borozgatás majd szimpátia esetén....,a hely megoldott, nálam mivel egyedül élek