Sziasztok szeretnék találni olyan párt akik nem kamuznak és nem hivátosak$$ heves megyében
Hello! 40-es pár szeretne ismerkedni borsodi pasival ha van ilyen. Fotód nem baj ha van! Írjatok bátran!
Ma délután hatvanban autós kalandra keresek pasit kölcsönös hokira vagy oralra! Kb fél6 környékén
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok!! 11-én Péntek este Gödöllő esetleg környékén párthoz csatlakoznék… akár csak nézném őket de igény esetén bármiben benne lennék!!!! Diszkrét, igényes, normális ffiként!!!
Sziasztok, szívesen taliznék olyan idős pasival aki szereti a női fehérneműket hordani, főleg harisnyát és úgy elégítene ki orálisan. Eger és környéke. 40-es mackós pasi vagyok.
Sziasztok! Péntek éjszakai programom keresem. Heves megye. Lányok és Párok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Eger vagy Tiszafüred környékén keresek szexmániás hölgyet vagy párt én is az vagyok várom a leveleket
Sziasztok valaki ma tali?
Sziasztok!
Szerda, csütörtök vagy péntek estére keresnék hölgyet, párt akár bi ffi taggal is.
Diszkrét lakásomban fogadni tudok, de utazni is.
Szerda, csütörtök vagy péntek estére keresnék hölgyet, párt akár bi ffi taggal is.
Diszkrét lakásomban fogadni tudok, de utazni is.

Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Hello.Olyan hölgyet keresek akinek a cicijét lehet fogdosni.$.Autóban vagy nálad.Borsodban bárhól.
Szombat este párral taliznánk
Sziasztok valaki tali hőst hajnalban?
Sziasztok.
Fiatal n28 ff32 heteró, csinos hölgytagú párként keresünk ápolt, potens nagyobb méretű férfit Ózd környékén.Helyünk sajnos nincs.
Fiatal n28 ff32 heteró, csinos hölgytagú párként keresünk ápolt, potens nagyobb méretű férfit Ózd környékén.Helyünk sajnos nincs.
Sziasztok!
Nekifutnék mégegyszer.....
Kifejezetten kis farkú srácot keresnék kezdéshez....párt biszex férfitaggal,szintén kezdéshez.Akik megértőek és segítőek.És legfőképp nem szellemprofilból írnak.
Van esélyem???
Nekifutnék mégegyszer.....
Kifejezetten kis farkú srácot keresnék kezdéshez....párt biszex férfitaggal,szintén kezdéshez.Akik megértőek és segítőek.És legfőképp nem szellemprofilból írnak.
Van esélyem???
Sziasztok.
Találtatok megfelelő partnert? (Ez egy válasz Főnix2 üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 06. vasárnap 21:11
Találtatok megfelelő partnert? (Ez egy válasz Főnix2 üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Holnap estére 02.07.-re keresnénk ápolt,igényes pasit K.barcika melletti talira.Helyünk van.Nem bárkit és nem mindenáron!
Üdv. Salgótarján és környékéről ismerkednék.
Független vagyok, egyedül élek. Van helyem...
Független vagyok, egyedül élek. Van helyem...
Sziasztók !
Szívesen ismerkednék ! (Ez egy válasz Főnix2 üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 06. vasárnap 21:11
Szívesen ismerkednék ! (Ez egy válasz Főnix2 üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Holnap estére 02.07.-re keresnénk ápolt,igényes pasit K.barcika melletti talira.Helyünk van.Nem bárkit és nem mindenáron!