Szép reggelt!
Szerencs - Sárospatak - Sátoraljaújhely - Kisvárda, valamint Királyhelmec -Kassa környékén hölgyhöz, párhoz csatlakoznék!
Hotwife, cuckold, 2+1 és sok más is érdekel!
Szerencs - Sárospatak - Sátoraljaújhely - Kisvárda, valamint Királyhelmec -Kassa környékén hölgyhöz, párhoz csatlakoznék!
Hotwife, cuckold, 2+1 és sok más is érdekel!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Szopni imadot keresek Ózd környékén
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok. Nőket, párokat keresünk haverommal szexre a Tisza tónál. Helyem van.írjatok privátban.
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon valaki, aki találkozna?
Sziasztok! Én benne lennék. Keressetek nyugodtan!
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2025. 09. 02. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Farkamra keresek pasit vagy párt
Szombat ,Tiszanána szivesen ismerkedünk
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Mi meg léptük az elsőt de olyanra nem vagyunk vevők akik nem merik a másodikat meg lépni ....
(Ez egy válasz Dinamit üzenetére (tegnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Én írtam nektek, de nem kaptam választ. Akkor ezt most nem értem...
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:08

Mi meg léptük az elsőt de olyanra nem vagyunk vevők akik nem merik a másodikat meg lépni ....
Sziasztok!
Rétság és környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban :P
Rétság és környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban :P
Hölgy,pasi,pár....Eger,Tiszafüred környékéről?
Sziasztok! 40-50 körüli férfi, aki kiprobálna egy femboyt/cd-t? Vékony, helyes arcú, szőrtelen vagyok. Csak férfiak
32 éves miskolci férfi vagyok, nyitott, barátságos és őszinte. Hölgyet vagy párt keresek Borsod megyéből alkalmi vagy akár rendszeres találkozásokra. Fontos számomra a kölcsönös szimpátia, a diszkréció és a jó hangulat. Ha nyitott vagy az ismerkedésre, írj bátran!
Hölgy,pár,pasi Eger-Tiszafüred-Gyöngyös környékéről...
Hali,hölgyek,párok,Eger mellett egy jó kaland esetleg?37 éves jó pasi.Csak hölgyek és párok!!!!
Barcikai csajost keresek...