Sziasztok! Helyileg hol van pontosan, megnézném én is a helyet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 26. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 26. csütörtök 19:08
Törölt felhasználó (4657917)

Ma este Egerbakta felé megy ki fiatal srác aki kukkolna vagy kukkolható?
Sziasztok ! Pàrral z .
Sziasztok.Holnap estére párt keresek közös nudis fürdőzéshez,szex,cuckold,és Szombatra egész napra ,nudizás,fürdőzésre.Heves Megye...
Sziasztok Gyöngyös vagy környékén keresek biszex párt .mind keten szopnának és forditva is
Ma 9-12-ora kozott aktiv sex partnerem keresem!
Az idopont nem veletlenul van ki irva!!!!!
Eger Miskolc
Az idopont nem veletlenul van ki irva!!!!!
Eger Miskolc
Sziasztok diszkrét ápolt sármos roma pasi vagyok.szintén diszkrét roma párt vagy lányt aszonyt keresek .privátba keresetek
Sziasztok, 60 év feletti pasit keresek aki kicsit meg masszírozna, és utána orálisan kielégítene, délelőtti órákban volna jó.Helyem nincs.
Sziasztok... Ismerkednék Heves megyei vagyok, valós férfi, valós vágyakkal...
Sziasztok! Pár keres Borsodban 1pasit aki szeretne velünk ismerkedni és találkozni is! Lehetőleg az írjon aki itt lakik a közelben és van is fotója! Írjatok bátran!
Szia Salgótarján vagy Budapest felé nem jársz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 24. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 24. kedd 09:46
Törölt felhasználó (3993012)

Sziasztok. Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok. Idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék vagy párhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Sziasztok. Ápolt férfit keresek
Párt keresünk maestére nöi bi ok ,fogadnitudunk ,leveleketprivátba.
Ma este pár közös nudis fürdőzés magas,sportos nagy méretű pasival..swinger nudiban?Heves Megye
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj!
Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Salgótarjánban szopnék!Helyem van ..átutazó is lehetsz zuhanyozni is tudsz
Sziasztok. Hölggyel barátkoznék
Szexet keresek! Lehetsz idősebb is
Hello! Írtam privátban!
(Ez egy válasz Kaland6969 üzenetére (2022. 05. 27. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mezőkeresztes Mezőkövesd valaki?