Szép napot. Próba.

Sziasztok van it Gyöngyösi aki valoban helyel rendelkezik?? Töbit privátba
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok.
Heteró párral ismerkednék.
Heteró párral ismerkednék.
Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye
Hatvan-Eger-Salgótarján-Ózd vonzáskörzetében biszex, férfias srác, vagy kíváncsi hetero? Írj privát üzenetet
Sziasztok. Borsodban, vagy kornyeken keresek igenyes, apolt part, aki szereti a punciba elvezest.
Ma Miskolcon, egy gyors sex, szopás valaki? 2 és 4 óra között
Helyel rendelkezo part vagy pasit keresek .
Hali, Gyöngyös Eger környékén volna kedve valakinek talàkozni? Megbízható, sportos , kulturált férfi vagyok. Maximális diszkréció.
Holnap napközben Miskolc környèkèn,kiknek van kedve találkozni???
Délután Eger-Gyöngyös vonalon valaki egy közös kurvázáshoz mit szólna?
Sziasztok! Holnap délelőtt hölgyet kényeztetnek K. barcikán hely van! Akár párok is szóba jöhetnek!
Valaki Egerben most? Nem holnap
Sziasztok. Muhin cumiznék!
Tokaj környékén hölgy vagy párhoz csatlakoznák.

Sziasztok! Szóló hölgyet, feleséget, barátnőt erotikus masszázsban részesítenék a párjuk jelenlétében, a fergeteges szex előtt!
:P Szombaton. Heves megye

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok. Van itt hölgy aki beszállna két 28 éves igényes potens sráchoz egy jó hármas szexre?

Sziasztok Gyöngyös vagy környékén keresek korekt párt (nem fizetös kamuss stb..) akiknél valoban a szex és erotika a lényeg adatlapot alvass privátba keresetek