Hello! 01.14-01.23-ig Recsken pihenünk,szivesen barátkozunk! Hely van,csak este!
Sziasztok!
Miskolcon, vagy annak közelében szombat délutánra, estére keresek hölgyet vagy párt. Hely van. 40-es jóképű, átlagos testfelépítésű férfi vagyok. Fotót privátban küldök.
Ismerkedjünk, gabalyodjunk!
Miskolcon, vagy annak közelében szombat délutánra, estére keresek hölgyet vagy párt. Hely van. 40-es jóképű, átlagos testfelépítésű férfi vagyok. Fotót privátban küldök.
Ismerkedjünk, gabalyodjunk!
Holnap (szombat reggel fél 8 után a nyéki-tónál a Hejőkeresztúri behajtónál keresek valakit aki szopatna ,vagy szopna.
Sziasztok. Heteró párral ismerkednék.
Ma napközben Egerszalókon Saliris fürdőjében pár esetleg
szóló férfi??? Gyengébbek kedvéért: nem, nem holnap, nem máskor,
nem 22 óra után és nem máshol…….
Privátban írj ha érdekel….
szóló férfi??? Gyengébbek kedvéért: nem, nem holnap, nem máskor,
nem 22 óra után és nem máshol…….
Privátban írj ha érdekel….
Sziasztok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, normális ötvenes pasi vagyok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, normális ötvenes pasi vagyok.
Szombaton délelöt ha leszkedve valinek bekapni a farkam hatvanba az irjon privátba helyel rendelkezök elönybe kamugépek hanyagojanak
Nógrád megyei fiatal párhoz !!! ( Max 35) csatlakozna egy sportos 38 éves potens pasi. Kizárólag a hölgy örömére. Semmi homo felállás nincs! Akár ma este is vagy a hétvégén
Bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye
Sziasztok.Holnap szivesen csatlakoznék egy bi párhoz.
Üdv! Balaton környéki birtokunkon bulit szervezünk havi 1 alkalommal,max.5 pár jelentkezését várjuk 55 éves korig. 36/36 éves csinos,intelligens pár vagyunka bulikat 2 naposra tervezzük,,higiénia alap,féltékenység kizárt!Több részlet privátban.Rövid bemutatkozó levelet kérünk képpel,arckép nem,alak igen.Hosszútávon tervezünk,ellátás,szállás adott.
Vagy szombat délelöt is jo
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 13. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 13. csütörtök 14:07
Törölt felhasználó (4653306)

Sziasztok péntek délelötre keresek Hatvan Csány környékén helyel rendelkezöt pár lene az igazi de más is irhat sokminden érdekel.privátba keresetek

Sziasztok. Heves megyében csatlakoznék párhoz, vagy hölgyhöz.
Sziasztok péntek délelötre keresek Hatvan Csány környékén helyel rendelkezöt pár lene az igazi de más is irhat sokminden érdekel.privátba keresetek

Sziasztok.Bi férfi tagu párhoz catlakoznék.
Sziasztok egy kukkolásba ki lenne benne
max az asszonyt dugnám meg....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 12. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 12. szerda 21:09

Törölt felhasználó (4607942)

Sziasztok!! Csakis adatlap alapján keresnék Péntek-Szombat Egerben leszünk egy szállodában….
Most valaki tali Hatvan-Gödöllő környékéről?
Holnap pénteken napközben Egerszalókon Saliris fürdőjében, szaunában
ismerkedni szándékozó pár esetleg szóló igényes határozott férfi???
Priviben írj ha érdekel….
ismerkedni szándékozó pár esetleg szóló igényes határozott férfi???
Priviben írj ha érdekel….
Hali szèp napot mindenkinek párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre vastagab intimel rendelkezem akit érd privátba