Borsodban hölgy társaságát keresném akár hosszú távon is! 20éves vagyok.
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? hely kellene utazni tudok
Nem akartalak megbántani. Bocsánat. Matematikailag soroltalak a 99 %-hoz ismeretlenül.
Nincs esélytelenség!!! Csak irigység!!! Párt keres...vidd Te is a párodat!!! Már meg is van az egyenlet.
Az itt lévő fiúk 99%-ának van párja, de esze ágában sincs Őt is bevonni!!! Alkalomadtán szoktunk kisebb "+18 babazsúrt" szervezni. Többször jött már pasi szeretőjével. a lány elindult dolgozni, aztán 5 pasi munkálkodott rajta. nagy poén lenne, ha a férje itt élvezkedne köztetek!!! Ezen is gondolkodjatok el!!! Mert a Te szomszédod szomszédjával is megtörténhet!!!
Az itt lévő fiúk 99%-ának van párja, de esze ágában sincs Őt is bevonni!!! Alkalomadtán szoktunk kisebb "+18 babazsúrt" szervezni. Többször jött már pasi szeretőjével. a lány elindult dolgozni, aztán 5 pasi munkálkodott rajta. nagy poén lenne, ha a férje itt élvezkedne köztetek!!! Ezen is gondolkodjatok el!!! Mert a Te szomszédod szomszédjával is megtörténhet!!!
Sziasztok Gyöngyös vagy környékén keresek párt kalad is érdekel de házibarát is lenék .nem azonalra keresek!! Ojat keresek akiknek a diszkrécio legaláb anyira fontos mint a jo szex .de persze nem honoapokig akarok levelezni! Privátba keres
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Valóban minél több feltételt támasztasz, annál kisebb a kör, akivel talizni tudsz, viszont annál nagyobb az esélye, hogy azzal találkozol, akit keresel, hisz találkoztak az elképzeléseitek. Egy szűrés az is, hogy végigolvassa-e a reglapod. Ha nem, azonnal kiderül a leveléből, így máris nem egymást keressük. Mi értelme a sok levelezésnek, hogy szereted, hogy szoktátok csinálni??? Ez mi kettőnk magánügye mindaddig, amíg nem talizunk egy másik párral, akivel működik a kémia, onnan lesz 4 ember közügye!!! Ostoba kérdés : "mit lehet a hölggyel csinálni" ? Ez is szegénységi bizonyítvány, hogy forgatókönyv kell neki ?!?! Egy hölggyel azt lehet csinálni, amit kihozol belőle !!! Sok sikert Nektek

Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra házibarát lennék! Normàlis,kedves embereket keresek! Utazni tudok.Előre is köszönöm ha írsz levelet amint tudok válaszolok!
Van itt olyan nő aki az autós izgalmakat szereti?Gyöngyös közeli férfi vagyok.Közös maszti-oràl vagy más jó dolog izgat!
heves környékéről keresnék akár mára is, én fiatalos sportos srác vagyok
helyem nincs

Ma délután 17 és 18 óra között Hatvanban valaki közös masztira esetleg orálra? Helyem sajnos nincs, autó jó volna!
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Edelény vagy környékén valaki? Szabolcs vagyok
Borsodban ismerkednék hölgyekkel! 20 éves vagyok, utazni tudok helyem az nincs
Köszönöm szépen a lehetőséget

Benne lennék
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2022. 01. 18. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Heteró párral ismerkednék!
Holnap Eger környéke
Kicsoda?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 17. hétfő 21:10
Törölt felhasználó (4532602)

Mindenkit kérek, nézzétek meg az összes hozzászólását és olvassátok figyelmesen. Hirtelen férfiból nő lett és akit ajánlott 2020 májusában, ő maga lett 2020 júniusában.