Miskolcon aktív/uni pasi,orálra,akár végig a számba.
Anál is szóba jöhet ha szeretnéd beavatni a popsim, még szüz.
Anál is szóba jöhet ha szeretnéd beavatni a popsim, még szüz.
Egri párt keresek!
Miskolcon szopnék.
Sziasztok! Kezdő Bi kalandra keresnék férfit Nógrád és Heves megyében! Mobilis vagyok de ha úgy alakul kocsiban és még tudjuk oldani van hely bőven!
Február első hétvégéjén (02.04-06-ig) Balatonlellén, vagy környékén, egy haverommal (aki szintén 40-es, hetero, átlagos alkatú, velem ellentétben ezen a területen teljesen kezdő) keresnénk lány/nő, pár (a hölgytag örömére) társaságát! Az adatlapom szerinti kereséséi paraméterekkel! B.lellén hely adott, egy új építésű, 3 szobás apartmanban, de a környéken utazni sem gond.
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!

Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra.
Sziasztok Gyöngyösön vasárnap délelöt lene kedve valakinek bekapni a farkam? Autos kaland is érdekel de helyel rendelkezök elönyben.csak valoban szopni vagy szexelni akarok irjanak privátba
Sziasztok!Miskolcról ismerkednék hölggyel bi párral mindenre nyitott vagyok kukkolásban is benne vagyok.
Priviben jelezz
Priviben jelezz
Lányt, párt keresünk az adatlapunk alapján. Fogadni tudunk, utazni ésszerű távolságon belül. Puszik: Manna
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Eger - Mezőkövesd környékén szolgálnék domináns hölgyet vagy párt
Ma estére keresnék hölgyet finom összebujasra Miskolcon. Helyem nincs sajnos
Kedves 30 as srác
Kedves 30 as srác
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hétfön napközbeni szexre keresünk helyel rendelkezö párt férfit miskolc és környékén, mi 50es molett pár vagyunk telszámot privátban kúldjetek
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Kezdő aktív jelentkezését is várom. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Olyan nővel ismerkednèk akinek a popsijàt alázattal kènyeztethetnèm jó sokàig.Àpolt fèrfi vagyok.
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Mi Vasárnap este ráérünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 21. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 21. péntek 18:53
Törölt felhasználó (4602382)

Szombat este hölgyet/párt fogadnék egri diszkrét lakásomban. Ha valakit komoly érdekel és el is jön írjon.
Eger - Mezőkövesd környékén szolgálnék domináns hölgyet vagy párt.
Igenyes, udvarias ferfikent keresem azt a holgyet, vagy part aki/akik szinten igenyesek es szeretik a punciba elvezest.