Sziasztok kíváncsi heteró vagyok párhoz szívesen csatlakoznák akár bisex kalandhoz
szia(sztok).
keressetek meg privátban amennyiben megfelelek... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 13. vasárnap 11:25
keressetek meg privátban amennyiben megfelelek... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4533722)

Hello! Van olyan pasi aki szeretne 40-es párral ismerkedni. Fotó az fontos! Írjatok bátran.
Hello! Van olyan pasi aki szeretne 40-es párral ismerkedni. Fotó az fontos! Írjatok bátran.
Eger Salgótarján vonzáskörzetében valaki normális férfias bi pasi? Hatvan, Ózd, Gyöngyös is oké! Légy férfias, és üzenj magán üzenetben!
Párok lányos játékra, jöhettek hozzánk
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék.Nyitott vagyok mindenre. Priviben válaszolj.
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Bi vagyok, a passzív oldalt kedvelem. Heves megye és környéke.
Sziasztok!
Partnert keresek aki akár ma is szívesen kezelésbe venne!
Kizárólag heteró alapon,igy Nőt keresek... minden megoldás érdekel :P
Partnert keresek aki akár ma is szívesen kezelésbe venne!

Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Miskolc környékén mackós alkatú, érettebb aktív férfit keresnék.
Miskolc környékén mackós alkatú, érettebb aktív férfit keresnék.
Sziasztok szívesen ismerkednék veletek
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2022. 03. 12. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok máma este tutunk meni
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2022. 03. 12. szombat 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,Szerencs környékén erotikus masszázst csinál valaki?
Bogácson van még buli?
(Ez egy válasz Herceg13 üzenetére (2022. 03. 12. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hölgyek/párok társaságát keresem!
Hármas/cuckold/enyhe bdsm,stb...
Hozzáértő alkalmazkodó,jó humorú,magabiztos pasi 19/5-ös játèkszerrel!
Hölgyek/párok társaságát keresem!
Hármas/cuckold/enyhe bdsm,stb...
Hozzáértő alkalmazkodó,jó humorú,magabiztos pasi 19/5-ös játèkszerrel!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok. Bulizni mentek?
(Ez egy válasz Herceg13 üzenetére (2022. 03. 12. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Átlagos alkatú, csinos nőies feleséget masszíroznék, kényeztetnék a férje előtt, vagy vele közösen! Fogadni nem, utazni tudok.. Heves megye és környékein.
Sziasztok!Hellyel rendelkező férfi vagyok!Pàrokakal ès hölgyekkel ismerkednek!Várom a leveleket minden jóra nyitott vagyok!
Sziasztok
Nógrádban szívesen ismerkednék Hölgyekkel, párokkal. Kényeztessük egymást, nála, vagy nálad...

Nógrádban szívesen ismerkednék Hölgyekkel, párokkal. Kényeztessük egymást, nála, vagy nálad...