Sziasztok!Ma vagy holnap estére párt keresek közös nudis termálfürdőzéshez,dugáshoz.magas sportos ápolt pasi,nagy mérettel..Heves megye.
Sziasztok máma este szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
De ha jobban tetszik (: "használhatsz" is!!! Nagyon sok megoldás érdekel! Írj és megbeszéljük
(Ez egy válasz astra1414 üzenetére (2022. 03. 27. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 27. vasárnap 10:45

Sziasztok! A mai napon szívesen találkoznék olyan Nővel aki szeretné jól érezni magát! 30+os férfiként,ápolt,normális testalkattal keresek olyan partnert aki szívesen találkozna velem.
Miskolcon kinek lenne kedve egy 32 éves sráchoz?
----szeretel-----nekem ennyi elég is mindent elmond
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 27. vasárnap 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 27. vasárnap 06:23

Törölt felhasználó (4550812)

Válasz ment!de viszonzás nelkul!ugy néz ki csak írogatni szeretel!akkor minek irkálsz?
Sziasztok ma délután keresek passzív partnert miskolcon autóm van,helyen sajna nincs
Sziasztok! A mai napon szívesen találkoznék olyan Nővel aki szeretné jól érezni magát! 30+os férfiként,ápolt,normális testalkattal keresek olyan partnert aki szívesen találkozna velem.
Vasárnap-Kedd késő este vagy Hétfő-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok Egerben segítene vagy megmutatná valaki hogy kell fotót feltölteni a profilomhoz,szeretnék pár képet vagy masztizós videót feltenni a sikeresebb társkeresés miatt előre is köszi
Egerből vagy a környékről bi aktív férfi ma este?
Eger környékén valaki kukkolna ahogy természetben vagy autóban maszturbálok? (hölgy vagy pár)
Válasz ment!de viszonzás nelkul!ugy néz ki csak írogatni szeretel!akkor minek irkálsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 26. szombat 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 05:48
Törölt felhasználó (4550812)

Szívesen ismerkedunk veled! válasz ment privire!udv
Miskolc, Borsod esetleg? Párok örömére is lennék! Miskolci sportos testalkatú pasi vagyok, képem van ha kapcsolatra jelölsz
:p

Persze Heves megyében
(Ez egy válasz Singlebarrel üzenetére (2022. 03. 26. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 20:02

Sziasztok!
Igényes párocska fogadna hölgyet, esetleg párt ma este

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok!

Egerből vagy a környékről bi aktív férfi ma este?
Egerben ma este kukkolo srácot keresünk!
Autos kukkolás bakta fele
Autos kukkolás bakta fele
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok máma este valaki ozd rioba?
Hölgyel ismerkednék,diszkrét viszonyra.