Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Eger? Aktív 40es 50es bi férfi?? Ma estére?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok!
Hétvégére (péntek, vagy szombat este) keresnénk hellyel rendelkező srácot vagy párt akit fogadni tud egy izgalmas 3-as vagy 4-es szexre. 30-50 közötti Borsodi vagy Szabolcsi srác, pár lenne ideális jelölt max 100 km belül.
Hétvégére (péntek, vagy szombat este) keresnénk hellyel rendelkező srácot vagy párt akit fogadni tud egy izgalmas 3-as vagy 4-es szexre. 30-50 közötti Borsodi vagy Szabolcsi srác, pár lenne ideális jelölt max 100 km belül.
Sziasztok Eger és környékén este szopnék ápolt férfit
Egerben most valaki?? Én 36 éves ffi
Holnap 8:30-11-ig Miskolcon leszek.
Aktiv partnert keresek.
Aktiv partnert keresek.
Péntek-Hétfő kora hajnalban vagy Péntek-Vasárnap késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Ma este Miskolc Kazincbarcika vonalon párt bipárt vagy nőt keresek! Nagy méretű pasiként!
Adatlapom szerint keresgélek, valaki Egerből vagy a környékről?
Egerben ki maszírozna meg meghálálom 50éves borotvált pasi vagyok
Holnap Egerben masztizok autóban ha megnéznéd írj
Amennyiben vannak itt olyan párok hölgyek akik fotóst keresnek, akkor keressetek bátran.
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Sziasztok!
Ózdi vagy Ózd környéki nőt keresek mai vagy holnapi találkozóra.
Ózdi vagy Ózd környéki nőt keresek mai vagy holnapi találkozóra.
Sziasztok. Április 14-15-16 Egerben leszünk. Párokkal gabalyodnánk.
Független hölgyet keresek!
04.07. Csütörtök reggeli órákra keresünk:
Olyan hölgyet, (vagy párt ), aki szeretné kipróbálni, vagy már próbálta és szereti az egy nő , két-három pasi felállást. Kizárólag hetero alapon. Mindent, amit szeretnél kipróbálható, megvalósítható, szendvics, dupla punci, dupla popsi Két izmos, jóképű, jó farkú pasi vagyunk(20/5 és 17/5) akik kifejezetten figyelnek a hölgy igényeire.
Olyan hölgyet, (vagy párt ), aki szeretné kipróbálni, vagy már próbálta és szereti az egy nő , két-három pasi felállást. Kizárólag hetero alapon. Mindent, amit szeretnél kipróbálható, megvalósítható, szendvics, dupla punci, dupla popsi Két izmos, jóképű, jó farkú pasi vagyunk(20/5 és 17/5) akik kifejezetten figyelnek a hölgy igényeire.
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednék .
Egri pasi vagyok párokat néznék szex közben,már többször voltam így egy párral de szeretnék még másokat is nézni közben pedig masztizni utazni tudok