Ma este Egerből férfias aktív pasi??
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Én tútok meni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 16:44
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok, ma estere keresunk pasit harmadiknak a felesegem oromere! Csak az irjon aki el is jönne ma
Sziasztok, ma estere keresunk pasit harmadiknak a felesegem oromere! Csak az irjon aki el is jönne ma
Sziasztok!
Ózdi vagy környéki nővel ismerkednék, aki találkozni is mer/akar.
Ózdi vagy környéki nővel ismerkednék, aki találkozni is mer/akar.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Szeretek puncit nyalni.
Szeretek puncit nyalni.
Sziasztok.
Eger és környékén ápolt férfit keresek.
Eger és környékén ápolt férfit keresek.
Csütörtök,vagy péntek napközben egy jó szex????Ha egy jó testű pasi izgat,ittvagyok.Írj,írjátok ès találkozzunk.Miskolc környéke.
Sziasztok. Délelőtti találkára keresek aktív hellyel rendelkező pasit recsk Parád környékén. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Kedd délelőttre keresek párt !! Miskolcon hely ok!! 42é pasi
Sziasztok. Salgótarján és környékéről ismerkednék.
Utazás nem gond. Fogadni is tudok. Egyedül élek.
Utazás nem gond. Fogadni is tudok. Egyedül élek.
Olyan hölgyet keresek, akinek a cicijét lehet fogdosni.
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Sziasztok
Szeretek puncit nyalni.
Szeretek puncit nyalni.
Pasit keresunk harmadiknak ma estere a felesegem örömére! Csak az irjon aki ma el is jonne!
Sziasztok. Szivesen meglatogatnek ma egy part.

Sziasztok!
Irányított szerepben még nem voltam,de kipróbálnám szivesen. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 18. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 18. hétfő 15:15
Irányított szerepben még nem voltam,de kipróbálnám szivesen. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 18. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4591532)

Szopni nyalni esetleg szopatni szerető bi pasi aki szereti ha irányítják? leveleket várunk. szép napot mindenkinek
Szisztok! Miskolcon szopatnék!
Hétfő-Péntek késő este vagy Kedd-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Szopni nyalni esetleg szopatni szerető bi pasi aki szereti ha irányítják? leveleket várunk. szép napot mindenkinek