Sziasztok.
Ma estére keresünk párt esetleg pasit ,közös éjszakai fürdőzés, ismerkedés....

Sziasztok! Szombatra keresek társaságot, valami izgalmas programhoz... Főleg párok érdekelnek, de bármilyen értelmes ötletet meghallgatok. Saját lakással és kocsival rendelkező, független Miskolci pasi vagyok. Üzeneteket privátban várom

Ápolt férfit keresek, uni vagyok
Sziasztok!Van itt olyan nő az oldalon,aki ismerkedne???Írhatnék trágárabbnál trágárabb szavakat,kérdéseket,óhajokat,sóhajokat,de sajnos nem a szavak és írások embere vagyok,inkább a tetteké!Találkozzunk és ismerjük meg egymást!
Kezdem azt hinni és látni,hogy ez az egész oldal Fake és Prank! :(

Sziasztok holnap Heves megyében keresünk barátomal párt
Sziasztok!
Szeximádó roma hölgyet keresek ebből a körzetből, kor nem számít de szeresse az orált egy szép farokkal diszkréten. Gyengéd, jó képű férfi vagyok. Hétköznap előnyben.
König
Szeximádó roma hölgyet keresek ebből a körzetből, kor nem számít de szeresse az orált egy szép farokkal diszkréten. Gyengéd, jó képű férfi vagyok. Hétköznap előnyben.
König
Sziasztok! Szombaton (04.23) Bogácson leszünk,bulizunk. Párral szívesen ismerkedünk! Csak párral! Egyedülálló pasit, semmilyen formában nem keresünk! Írjatok,privát üzit(ne ide)! További szép napot mindenkinek! N&K
Sziasztok.

Sziasztok én és egri masszőr hölgy szeretőm keresünk egy bi hölgyet aki szereti az erotikus masszázst és egyéb finomságokat írj és adok tel számot
Ma este Egerből aktív bi férfi?
Sziasztok én szivesen segitek
(Ez egy válasz Norbi8611 üzenetére (2022. 04. 20. szerda 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Miskolcon keresek nap közben hellyel rendelkező párokat, hölgyeket! Esetleg a párom is csatlakozna...

Vaskos farkú Egri férfit szopnék
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

KAMUS vagy!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 21. csütörtök 07:53
Törölt felhasználó (4665282)

Bisex párhoz csatlakoznék alárendelt szerepre.
Bisex párhoz csatlakoznék alárendelt szerepre.
Egerszalókon Salirisben ma napközben pár esetleg igényes szóló férfi ismerkedési szándékkal?
Hölgyet írni sem merünk, mert az a fehér hollónál is ritkább
Hölgyet írni sem merünk, mert az a fehér hollónál is ritkább

Sziasztok! Nudizáshoz - meztelenkedéshez keresek kulturált diszkrét társat, akivel élvezhetem a természetes önfeled meztelen szabadságot kortól és nemtől függetlenül. Van akit érdekel ez a fajta szabadság Miskolc környékén?
Sziasztok! Péntek, vagy szombat estére keresünk nagy intim el pasit a feleségem örömére !
max 45 éves korig !

Sziasztok!
Holnapi nap hölgyet, párt keresek.
Borsod megye!
Holnapi nap hölgyet, párt keresek.
Borsod megye!