Sziasztok! Feleséget masszíroznék, kényeztetnék a férje előtt, vagy vele közösen. Akár a nappali órákban is. Utazni tudok, fogadni nem.
Esetleg párok vagy hölgyek lesznek ma a Barlangfürdőben?
Miskolcon, borsodban szopnék! Autóm van menni tudok!
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék párokhoz, a hölgy örömére.
Szívesen csatlakoznék párokhoz, a hölgy örömére.
Sziasztok!Olyan párt keresek mai nap a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte szop a párja egy méretes farkat.Textiles termál fürdőzéssel,kajálással egybe kötve Poroszlón.
Jelen
(Ez egy válasz szandraikolc üzenetére (2022. 04. 23. szombat 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Miskolcon párt pasit keresek!
Ma estére párt, vagy full bi lányt keresünk egri kikapcsolódásra. Buli és utána játék nálunk
Miskolcon, borsod megyében ismerkednék!
:p

Sziasztok! Holnap estere keresunk harmadiknak pasit a felesegem örömére nagyobb intimmel.. Helyunk van!
Miskolcon kalandoznék
20/f

Sziasztok pár keresek 3mas örömökre hetero vagy biszex alapon is diszkrécio adott és elvárt Heves Nográd Pest megyékben.Házas vagyok és titokban vagyok itt eszt ved figyelembe! Privátba keresetek
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Szeretek puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Szeretek puncit nyalni.
Sziasztok.
Ma estére keresünk párt esetleg pasit ,közös éjszakai fürdőzés, ismerkedés....
Ma estére keresünk párt esetleg pasit ,közös éjszakai fürdőzés, ismerkedés....

Sziasztok! Szombatra keresek társaságot, valami izgalmas programhoz... Főleg párok érdekelnek, de bármilyen értelmes ötletet meghallgatok. Saját lakással és kocsival rendelkező, független Miskolci pasi vagyok. Üzeneteket privátban várom

Ápolt férfit keresek, uni vagyok
Sziasztok!Van itt olyan nő az oldalon,aki ismerkedne???Írhatnék trágárabbnál trágárabb szavakat,kérdéseket,óhajokat,sóhajokat,de sajnos nem a szavak és írások embere vagyok,inkább a tetteké!Találkozzunk és ismerjük meg egymást!
Kezdem azt hinni és látni,hogy ez az egész oldal Fake és Prank! :(

Sziasztok holnap Heves megyében keresünk barátomal párt
Sziasztok!
Szeximádó roma hölgyet keresek ebből a körzetből, kor nem számít de szeresse az orált egy szép farokkal diszkréten. Gyengéd, jó képű férfi vagyok. Hétköznap előnyben.
König
Szeximádó roma hölgyet keresek ebből a körzetből, kor nem számít de szeresse az orált egy szép farokkal diszkréten. Gyengéd, jó képű férfi vagyok. Hétköznap előnyben.
König
Sziasztok! Szombaton (04.23) Bogácson leszünk,bulizunk. Párral szívesen ismerkedünk! Csak párral! Egyedülálló pasit, semmilyen formában nem keresünk! Írjatok,privát üzit(ne ide)! További szép napot mindenkinek! N&K