Ma estére hölgy,pár társaságát keresem.50,èves fiatalos,potenciális,ápolt pasi vagyok.Kamusok hanyagoljanak.
Sziasztok! Miskolcon illetve Borsod megyében ismerkednék, 35 éves 178cm 93kg izmos testalkat. Utazni tudok, hely is megoldható! privátban keress!
Helló! Május utolsó hétvégéjén
AMTS Bp
Ilyen érdeklődési körrel is bíró lány, vagy pár társaságát keresem!
Az adatlapomom megadott keretek között!

Edelény, k barcika környékén farkat vernék..
Szabolcs vagyok..
Szabolcs vagyok..
Hello! Mehetek!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 19. csütörtök 17:12
Törölt felhasználó (4607942)

Holnap Sárospatak!
Ma este párhoz csatlakoznék, Sátoraljaújhely és környékén (férfi bi ok)
Péntek késő este vagy Szombat-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Hello! Ma vagy holnap estére társaságot keresünk,recsken hely van!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Egerben keresek harisnyarajongókat! Írjatok nyugodtan privátban.
Borsodban és Hevesben keresek hölgyet esetleg párt. 37 éves független férfi.
Jövőhéten a Mátrában pihenek, szívesen csatlakoznák korombéli hölgyhöz, párhoz.
Ma délutánra párt keresek..miskolc és környéke!
Gyöngyösi vagy ide utazni tudod vagy párt keresek aki vagy akik szeretnek szopni.privátba keress .diszkréció adot és elvárt!!!
Még mindig keresem azt a hölgyet aki orálisan kielégítene. Ma jó 17:00ig nekem bármikor. Írj üzit ha magadra ismersz!
Mi Pestiek
Milyen messze?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 20. péntek 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 09:56
Törölt felhasználó (4650775)

kár meszi vagytok
kár meszi vagytok
(Ez egy válasz Extraducipár üzenetére (2022. 05. 20. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 09:52

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szmpi párt keresek 3mas örömökre vagy aszonyt lányt
. Kiváncsi pár megkeresését is szivesen veszem . Pasik ne keresenek köszönöm.