Szopnék, szopatnék igényes firfit.
Hölgyeim Nyéki nudi tópart napozás kikapcsolodas ismerkedés? Szoba is van ha megpihennél zuhanyzási lehetőséggel,. Autó van hozlak viszlek. Írj bátran és élvezd velem a nyarat.
Sziasztok! Heves megye és környékéről megismerni egymást?
Itt töltök egy kis szabad időt...autóm van...rugalmas vagyok...de gyakran merev
IDEÁL: Nő vagy Pár (hetero vagyok!)

Sziasztok. Megyünk délután a Pipisre.
Pár csatlakozhatna!
Pár csatlakozhatna!
Sziasztok! Holnap Balassagyarmaton keresek passzív, érdeklődő hölgyet, hölygeket:P Részleteket privátban.
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Ssbbw hölgytagú párként keresünk biszex hölgytagú párt, vagy nőt. Szóba jöhet még jó méretekkel megáldott pasi is, szexuális életünk színesítésére. Mi egriek vagyunk, hétvégente érünk rá találkozni.
Bi pasikat bi párokat keresek

Sziasztok.
A héten Sirokon tartózkodom.
Volna kedve valakinek egy kis erotikához?
A héten Sirokon tartózkodom.
Volna kedve valakinek egy kis erotikához?
Sziasztok!
Szerdai nap keresek párt, hölgyet.
Borsod megye előny.
Szerdai nap keresek párt, hölgyet.
Borsod megye előny.
Sziasztok.
Egerben ismerkednék ápolt párral vagy férfival.
Egerben ismerkednék ápolt párral vagy férfival.
Szép jo reggelt☕
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 06. 07. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok. Idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék vagy párhoz csatlakoznék.
Hétvégén Super Racing Festivál (Túraautó & Kamion Eb) a Hungaroringen! Esetleg PUNCIS rajongó, aki kilátogatna?

Hölgyet, párt keresek! 20 éves vagyok.
Sziasztok! Hölgy, pár egy délutáni kaland ?
Hétfő-Szerda késő este vagy Kedd-Csütörtök kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok a mai napra keresek valami kalandot várom a leveleket
Sziasztok. 38 éves srác vagyok nagy mérettel hölgyet és párt keresek közös élvezetekre. Hajdú Bihari vagyok nem gond az utazás sokat járom az országot.kikapcsolodas2021@gmail.com