Sziasztok! Holnap kimegyünk picit a Pipisre.
Társaságot várunk!
Társaságot várunk!
Ma egész nap, délután 16:00ig Mezőkövesd Zsóryba leszek egy építkezésen. hely megoldott ez által. Keresnék hölgy társaságot. 18/5intim
30as pasi, sportos testalkattal.
30as pasi, sportos testalkattal.
Szopni szerető nőt keresek barcikáról!
Sziasztok! Miskolcon szeretnék találni normális pasit vagy part. Nem vagyok független, heti néhány napot vagyok a városban. Nem fogsz/fogtok csalódni smile varom a válaszokat smile
Sziasztok!
Hétfő este helyet tudok adni egy párnak a miskolci lakásomon, 29 éves biszexuális férfiként.
Hétfő este helyet tudok adni egy párnak a miskolci lakásomon, 29 éves biszexuális férfiként.
Hétfő estére keresünk párt egymás előtti párcserés szexre.
Sziasztok! Hétfőn délelőtt lesz valaki nyéken? Kb. 1ig kint leszek, szívesen ismerkednék elsősorban párokkal.
Sziasztok! Hétfőn napközben csatlakoznék egy igényes párhoz vagy lányhoz Egerben! Én 36 éves ffi vagyok!
Sziasztok! Kedden az Eger termálban leszek. Igényes társaságot keresek.

Sziasztok! Még mindig keresünk 1pasit aki szeretne velünk ismerkedni.Sajnos sokan nem gondolják ezt komolyan és le lépnek! Ezért inkább az írjon aki mer is talizni velünk!!
Szia
Szexpartnert keresek hölgy lány esetleg párt alkalmi jelleggel. Diszkréció adott és elvárt. Vác és környéke.Privát üzenetet várok.
Szexpartnert keresek hölgy lány esetleg párt alkalmi jelleggel. Diszkréció adott és elvárt. Vác és környéke.Privát üzenetet várok.
Miskolc barlang fürdőbe jár valaki? voltam és rengetegen voltak csajok csodásak

Sziasztok, ma estere keresek a felesegemnek nagy intimmel pasit.. Csak kettesben, mivel en ejszaka dolgozom.. smile ha erdekel teloszammal uzenetet irj
Sziasztok készül valaki holgy pár Nyékre?
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Sziasztok.Pár keresek ma közöz nudizás,fürdőzés szex.Esti fördőzős szexre is.Heves Megye Tisza tónál.Magas sportos nagy farkú pasi
Sziasztok! Ma estére keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező, ápolt, diszkrét férfit, aki csatlakozna párosunkhoz orál örömökre.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. Júliusban Miskolctapolcán leszünk egy hétig.
Én szivesen
(Ez egy válasz kalmikalmi üzenetére (2022. 06. 24. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 20:49

Hello
Vasárnap Egerben leszünk strandon. Valaki beleverné párom bugyijaba, az Ő tudta nélkül?
Vasárnap Egerben leszünk strandon. Valaki beleverné párom bugyijaba, az Ő tudta nélkül?
Hatvan ès környékén telt hölgyet kènyeztetnèk