Sziasztok, hellyel rendelkező párt keresnék, a párommal de csak 2022 07 16 -tól. Addíg nem leszünk . Nyaralás- pihenés stb.... tehát utána. Priviben
Sziasztok! Mára és holnapra keresek társaságot, közös nyéki nudizáshoz. Főleg párokkal ismerkednék, lesz kint valaki?
Mai napra keresek hölgy társaságot, aki megünnepelné velem a névnapom!

Sziasztok. Hölgyekkel párokkal ismerkednék Szerencs és környékéröl. 40-es átlagos férfi vagyok.
Csütörtök-Vasárnap kora hajnalban Vagy Csütörtök-Péntek késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Én szivesen találkoznék veletek, de ugysem válaszoltok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 16:07
Törölt felhasználó (4533722)

Sziasztok! Még mindig keresünk 1pasit aki szeretne velünk ismerkedni.Sajnos sokan nem gondolják ezt komolyan és le lépnek! Ezért inkább az írjon aki mer is talizni velünk!!
Nyiregyhazan este keresek aktiv pasit aki szopatna
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Sziasztok! Ma vagy holnap párt vagy hölgyet keresek. Napközben vagy este ...
Sziasztok
Hosszútávra keresek párt akikhez lehet csatlakozni harmadiknak.
Miskolc és környéke,helyem nincs.
Hosszútávra keresek párt akikhez lehet csatlakozni harmadiknak.
Miskolc és környéke,helyem nincs.
Gyöngyösön szívesen kölcsönadnám az ágyamat pároknak, ha közben nézhetem az együttlétet

Kedd, szerdára partnert keressek
Sziasztok! Holnap kimegyünk picit a Pipisre.
Társaságot várunk!
Társaságot várunk!
Ma egész nap, délután 16:00ig Mezőkövesd Zsóryba leszek egy építkezésen. hely megoldott ez által. Keresnék hölgy társaságot. 18/5intim
30as pasi, sportos testalkattal.
30as pasi, sportos testalkattal.
Szopni szerető nőt keresek barcikáról!
Sziasztok! Miskolcon szeretnék találni normális pasit vagy part. Nem vagyok független, heti néhány napot vagyok a városban. Nem fogsz/fogtok csalódni smile varom a válaszokat smile
Sziasztok!
Hétfő este helyet tudok adni egy párnak a miskolci lakásomon, 29 éves biszexuális férfiként.
Hétfő este helyet tudok adni egy párnak a miskolci lakásomon, 29 éves biszexuális férfiként.
Hétfő estére keresünk párt egymás előtti párcserés szexre.
Sziasztok! Hétfőn délelőtt lesz valaki nyéken? Kb. 1ig kint leszek, szívesen ismerkednék elsősorban párokkal.
Sziasztok! Hétfőn napközben csatlakoznék egy igényes párhoz vagy lányhoz Egerben! Én 36 éves ffi vagyok!