Sziasztok. Ma 14óra körül,miskolcon leszopnék valakit!
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít lehet kölcsönös is
Sziasztok, ma 2-3 körül megyek Miskolcról Nyékre! Kinek van kedve velem tartani vagy kint találkozni?
Sziasztok!Párt keresek ma délutánra,estére közös nudizás,fürdőzés,szex.Heves megye
Szombat estére párt vagy valami jó bulit keresnénk
Ma délutánra keresünk programot Gyöngyös
környékén a szabadban
környékén a szabadban
Miért lennénk kamuk
Azzal mi a gond ha a balcsira mentünk nem értem? Különben meg nem téged keresünk érted már ugye!!
(Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2022. 06. 28. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 22:42

Milyen érdekes...... Adtam viber elérhetőséget. Amikor azt írtam, hogy bármelyik nap jó és egy óra alatt oda érek, hirtelen a párod nem ért rá. (éjszakás, délutános, stb.) Szerintem nem is tud semmit az egészről... Majd hetekig a Balatonon voltatok (vagytok?)..... Elég kamu szagú vagy öreg...
Milyen érdekes...... Adtam viber elérhetőséget. Amikor azt írtam, hogy bármelyik nap jó és egy óra alatt oda érek, hirtelen a párod nem ért rá. (éjszakás, délutános, stb.) Szerintem nem is tud semmit az egészről... Majd hetekig a Balatonon voltatok (vagytok?)..... Elég kamu szagú vagy öreg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 16:07
Törölt felhasználó (4533722)

Sziasztok! Még mindig keresünk 1pasit aki szeretne velünk ismerkedni.Sajnos sokan nem gondolják ezt komolyan és le lépnek! Ezért inkább az írjon aki mer is talizni velünk!!
Holnapra lányok párok jelentkezését várom
esetleg pasik is ha úgy alakul.

Sziasztok. Holnap délutánra keresünk, ajánlunk
programot, Gyöngyös környékén a szabadban.
programot, Gyöngyös környékén a szabadban.
Szerda-Vasárnap kora hajnalban Vagy Szerda-Péntek késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok
Nyéken SUP-ozok, parhoz csatlakoznek.
Nyéken SUP-ozok, parhoz csatlakoznek.
Szopatnék barcikai nőt!

Sziasztok!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Van itt miskolci pár?
Sziasztok! Hölgy teleélvezett punciját kinyalnám! Bárhol és bármikor!
Sziasztok! Hölgyek, párok ismerettségét keresem Miskolc környékén, nap közbeni találkozóra! Helyem sajnos nincs... Szép napot!
Kolcsonos oral vagy egyoldaluan szophatsz iss bi jatekokra keresek bi ffit bi párt
Helló!
Sátoraljaújhely, Sárospatak és környékén elhanyagolt feleségéhez, hölgyhöz, párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!
Sátoraljaújhely, Sárospatak és környékén elhanyagolt feleségéhez, hölgyhöz, párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!