Mit jelent a fiatal? Mire kerestek?
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap délután a nyéki tónál leszünk.
Szerdán délelött 50es pár a nyéki tónál lesz minden joban benne vagyunk
Pàrként keresünk fiatal fiút
Miskolc és környékéről keresek megbízható, diszkrét havert. Nincs sok tapasztalatom.
Sziasztok
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Hello! 40-es pár keres 1pasit ha van a közelben itt olyan. Sajnos nem mindig érünk rá inkább a hétvége a jó. Fotó látható ezért rólad is legyen! Írjatok bátran!
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Párhoz csatlakoznék Eger és környéken (100km körzetben utazni tudok)
Csak olyanok írjanak akik nem mondják le az utolsó pillanatban és szeretettel várnak!
Csak olyanok írjanak akik nem mondják le az utolsó pillanatban és szeretettel várnak!
Sziasztok.Ma pár,közös nudizás,fürdőzés,szex.Swinger nudiban.Heves megye
Miskolc és környékén,kölcsönös cumira keresek hellyel rendelkező partnert.Ma napközben tudok menni.Minden megoldás érdekel!
Olyan Holgyet vagy part keresek ahol a holgy szereti ha elfenekelik kezzel vagy korbaccsal!
Parod nezheti ahogy elvezel!!
Eger-Miskolc-Mezokovesd
Parod nezheti ahogy elvezel!!
Eger-Miskolc-Mezokovesd
Maestére párt keresünk fogadnitudunk,leveleketprivátba.
Sziasztok.
Egy bi párt keresek, mindhármunk örömére.
Egy bi párt keresek, mindhármunk örömére.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. Két hét múlva Miskolctapolcán leszünk egy hétig.
Keresek egy párt Borsodban akikkel 28 éves csinos barátnőmet megoszthatom.Csak napközben 9-15 óra közötti időszak jó nekünk.Vékony vagy normál testalkatu párt keresek.Esetleg utazni is tudunk ha van pár aki tud fogadni
Sziasztok!
Heves mellett, Jászapátin nyaralok.
Párokkal ismerkednék és fogadnék is!
Heves mellett, Jászapátin nyaralok.
Párokkal ismerkednék és fogadnék is!
Talizna
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 02. szombat 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 02. szombat 13:34
Törölt felhasználó (4533722)

Hello! Ha esetleg volna itt 1 pasi aki szeretne velünk ismerkedni és talizni írjon bátran! Borsodi pár. Fotó fontos!
Sziasztok jövő hét péntek este Bogácson lenne pár aki ismerkedne és kikapcsolódna velünk?Csakis pár férfiak nem
Hello! Ha esetleg volna itt 1 pasi aki szeretne velünk ismerkedni és talizni írjon bátran! Borsodi pár. Fotó fontos!