Ma akad olyan hölgy aki találkozni is akar ?
Sziasztok. Párként keresünk hölgyet finom játékra és ha ügy alakul barátságra.
Sziasztok
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ismerkednék, barátkoznék, találkoznék hasonló aktív, egész éjszakás, gátlástalan élvezkedéseket kedvelő Nővel vagy Párral. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, van autóm-mobilis vagyok420...Hetero vagyok!
Sziasztok, ma estere pasit keresunk a felesegem oromere! Maximum 40 eves korig!
Párt keresnék!!
Csütörtöktől Tállya és környékén leszünk. Szívesen vesszük ha valakik idegenvezetnének bennünket. Párokkal ismerkednénk, kalandoznánk. Nyitottak vagyunk minden földi jóra
A és J

A és J
Sziasztok ! Miskolcon /max.20km/ keresnék fiatal hölgyet /esetleg párt/ aki nem profi , de megbízható , ápolt és rendszeresen havi pár alkalommal szexelne velem .
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít kolcsonos is lehet
Kedden napközben Miskolc ès környékén szexpartner keresnek.Jó pasi vagyok,szép mèrettel.Írjatok bátran.
Hatvan ès környékén telt hölgyet kènyeztetnèk
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szintén ápolt diszkrét megbizhato roma lányt iletve párt keresek

Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk körül
Sziasztok passziv bi pasit vagy párt keresek a lényeg azhogy bi legyen a pasi.Gyöngyös vagy környékén keresek helyel rendelkezö lene a legideálisab .DISZKRÉCIÓ HIGÉNE ADOT ÉS ELVÁRT!! privátba keresetek
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Sziasztok
Szexpartnert keresek hosszú távra , vékony hölgy személyében , akinek a szeretője lehetnék. Privát üzenetben keress kérlek.
Szexpartnert keresek hosszú távra , vékony hölgy személyében , akinek a szeretője lehetnék. Privát üzenetben keress kérlek.
sziasztok én szivesen találkoznék imádom a teltebb nőket szivesen tennék meg mindent Antika Csík fecen fent vagyok
(Ez egy válasz Extraducipár üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 09:53

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Jövő hét utáni héten Miskolctapolcán leszünk egy hétig. Hely minden képen kellene.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Jövő hét utáni héten Miskolctapolcán leszünk egy hétig. Hely minden képen kellene.
irtam
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én holnap délután kint leszek.
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)