Sziasztok! Pasit keresünk aki szeretne velünk ismerkedni és majd talizni. Ha lehet közelben lévők írjanak! Fotó nem árt ha van! Írjatok!
Masszőr pasiként
Masszőr végzettségű pasikat keresek Sátoraljaújhely környékéről hölgyeket, párokat.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Sziasztok,
Extra igényes, és komoly párokat keresek.
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő a keresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő a keresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.
Sziasztok,
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő akeresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő akeresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.
Sziasztok,
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő keresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő keresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.
Sziasztok! Párokkal, hölgyekkel ismerkednék Balassagyarmaton felhőtlen örömszerzés céljából. Csak diszkrét és komoly szándékú ismerkedés a célom! Részletek az adatlapomon.
Sziasztok. 50 , 50+ hölgyeket ( párokat) keresek Miskolcról. Higénia , diszkréció adott , és elvárt !
Sziasztok! Ma este Gyöngyösön (pipishegyi út) lenne, nő vagy pár aki kalandozni egy kamionossal? Sziasztok!
Igényes hölgy, pár hetero alapon?
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok!Párt keresek ma estére nudis fürdőzés,szex,cuckold.Swinger nudiban.Heves megye
Hölgy pár Pipis-hegy? Mai napon?
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk körül esti órákban
Sziasztok! Megpróbáljuk megint a keresést.Szeptember végi Mezőkövesdi nyaralásunkhoz keresünk 1 éjszakára UNI BI Férfit vagy Ilyen tagú párt. Nemdohányzó szőrtelen értelmes embereket keresünk 35-55 év között Borsod és környező megyéiből keresünk: Budapestről és dunántúlról nem keresünk!!!. Mail és skype van.Molett pár vagyunk.Olvasd el és értelmezd hogy kit és honnan keresünk kamusok heterók idősek hanyagoljanak.
Ma este meglátogat egy jó nagy kemény farkú pasi ?
Feleség dupla örömére keresünk férfi partnert bizarr dolgok kizárva Borsodból csak komoly szándékkal tabu van ennek tudatában keress
Ma Gyöngyös és Salgótartján útvonalon vki ? Maszti kukkolás ?
Hello ! Biszex élvezetekben benne vagy ? Van helyem Miskolctól 40 km ! Tel szám csere ok privátban ! Gyere el és kényeztetlek !
(Ez egy válasz Walter12 üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 22:24

Kedden napközben Miskolc ès környékén szexpartner keresnek.Jó pasi vagyok,szép mèrettel.Írjatok bátran.
Szia, normális, kedves, figyelmes férfi vagyok, aki szereti az életet. Szeretek jókat enni, inni, sportolni, túrázni, élni és szexelni is. Azért vagyok itt, hogy szexpartnert találják, akivel hosszan, tartalmasan töltsem el a közös együttlétet.