Kamu az egész!!! Képet kunyizik. Egyszer mentünk 3 párral Demjénbe. Nagyon huncut lányokkal
írtuk neki privibe, hogy a lányok teljesítik a vágyát ingyen, ellenszolgáltatás nélkül. tali egy benzinkúton. Erre azt válaszolta, hogy először küldjünk képet, mert anélkül még a benzinkútra se jön ki?!?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 18:20

Törölt felhasználó (4326632)

9db lány van a rosszlányokon,aki megcsinálja! És ez csak eger!!!
Kölcsönös orálra keresek barcikai hölgyeményeket!Csók hölgyek!

9db lány van a rosszlányokon,aki megcsinálja! És ez csak eger!!!
Sziasztok. Eger környékén ismerkednénk, párokkal, szolo férfiakkal.

Sziasztok, holnap délelőtt volna kedve talàlkozni valakinek? Kedves megbízható férfi vagyok, nem okozok csalódàst! Eger- Gyöngyös - Heves környékén?
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednék
Szép lányt keresek, aki leszopna?
Tokaj környéki csaj van?
Ma reggel pàroknàl szopnèk nyalnék Gyöngyös Hatvan környèkèn
Sziasztok! Házibarát célzattal keresünk leginkább hosszabb távra hasonlo korosztályunkbol, férfit hölgy örömére. Diszkréció adott és elvárt. Ápolt fiatal házaspár hetero alapon, ha magadra ismersz és a közelünkbe is vagy irj privátban
Holnap egerbe szopnék 10 -12 óra körül. Helyed legyen teló számot írj privibe
Nagy intimmel keresek lányt,lányokat hosszútávra.
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok én és masszőr hölgy szeretőm keresünk hölgyet akit ő maszirozna én pedig közben cumiztatnám esetleg fiatal pasi is írhat
Sziasztok nagy intimmel keresünk pasit a felesegem örömére! Utazni tudunk!
Sziasztok! Pasit keresünk aki szeretne velünk ismerkedni és majd talizni. Ha lehet közelben lévők írjanak! Fotó nem árt ha van! Írjatok!
Masszőr pasiként
Masszőr végzettségű pasikat keresek Sátoraljaújhely környékéről hölgyeket, párokat.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Sziasztok,
Extra igényes, és komoly párokat keresek.
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő a keresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő a keresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.
Sziasztok,
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő akeresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő akeresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.
Sziasztok,
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő keresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő keresetteknek komoly üzenetet szívesen veszek.