Párok! Merre vagytok? Titeket keresünk, ha szívesen csatlakoznátok 40-es, ápolt, kulturált párosunkhoz, főleg orál játékokra. Bi beállítottság előny, de nem feltétel.
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok.szintén diszkrét párt keresek.kiszeretném emelni nem üriteni szeretnék!! Ojan párt keresek akik értékelik az izgalmat amit 3szex tud adni finom es szmvedéjes szexet keresek.persze nem azonalra ! Inkáb idöseb házaspárt keresek akik értékelik a tapasztalatot és tudgyák hogy mit akarnak! Magukat párnak kiado hoki bajnokok .és pénzért kefélö párok hanyagojanak!! Heves Nográd Pest megyében keresek.privát levelet várok
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Hello. Ma akad hölgy egy kis játékra ?
Köszönjük mi is! Ismét feldobtad az éjszakánkat.
(Ez egy válasz alapismeret üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 21. csütörtök 00:48

Köszönöm a lehetőséget!
Ismét felejthetetlen élményekkel lettem gazdagabb.
Ismét felejthetetlen élményekkel lettem gazdagabb.
Ózd közelében van helyem ! Biszex pasit keresek aki eljön és akivel kiélvezzük a pasis szex minden formáját ! Nagy intim előny ! Teljes diszkréció ápoltság higiénia ! Telszám privatban
Ma Egerben szopni szeretnék.
De irigyellek benneteket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 07:38
Törölt felhasználó (4615282)

Délután kimegyünk Nyékládházára....
Sziasztok! Hol van a nudi rész? Hogy találom meg? Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Miskolc környékén keresnék 40+-os mackós, dagi férfit akit szophatok. Kíváncsi is érdekel. Fizikai munkás előny..
Prebetonál dolgozik innen valaki?
mi kicsit hamarabb gondoltuk, de valószínűleg még ott leszünk
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2022. 07. 22. péntek 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Van itt olyan aki Egerszalókon a Termál Parkban dolgozik?
Tokaj környéki hölgy van?
6 körül mi is

Tisza-tó környékén találkoznék intelligens, igényes párral!

Ma este pár?
10 ora korul atutazoba leszek Miskolcon...meg allnek bekapni valamit.
Igényes , sportos szolis 196cm cégvezető PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán