Sziasztok!
E hét vasárnap estétől (07.31-08.07-ig) következő vasárnapig szabad a lakás.
Szívesen fogadnék hölgyet vagy párt.
Továbbiak üzenetben.
E hét vasárnap estétől (07.31-08.07-ig) következő vasárnapig szabad a lakás.
Szívesen fogadnék hölgyet vagy párt.
Továbbiak üzenetben.

Sziasztok! Egri nyaralásunk élvezetesebbé tennénk belevaló páros társaságában.
Üzenetre válaszolunk!

Szia!
Találkozni takaró hölgyet keresek!
Találkozni takaró hölgyet keresek!
Én Eger környékén leszek
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2022. 07. 26. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Komoly pasit keresünk harmadiknak aki tényleg szeretne velünk ismerkedni! Lehetőleg a közelben keresünk! Fotód legyen itt! Írjatok!
Sziasztok, nagy intimmel keresunk pasit harmadiknak a felesegem örömére! Csak olyan irjon aki utazni is tud! Max 40 eves korig
Sziasztok!
Nem társkeresés!
Keresem azt a párt akikkel szombaton Hegykőn töltöttünk el közösen pár kellemes órát.
Sajnos a nevüket azért nem tudom, mert az előző esti 4es találkozójukhoz csatlakozva találkoztam velük.
A másik pár nevét tudom, ők Hegykő környékén laknak, de ők nem szeretnék kiadni a nevüket.
Negatív kommenteket nem kérek.
Nem társkeresés!
Keresem azt a párt akikkel szombaton Hegykőn töltöttünk el közösen pár kellemes órát.
Sajnos a nevüket azért nem tudom, mert az előző esti 4es találkozójukhoz csatlakozva találkoztam velük.
A másik pár nevét tudom, ők Hegykő környékén laknak, de ők nem szeretnék kiadni a nevüket.
Negatív kommenteket nem kérek.
Kedd-Péntek késő este vagy Szerda-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Heves megye
Holnap Eger környéke
Sziasztok! Tisza-tó illetve Eger környékén ismerkednék normális párral!
Igényes, intelligens vagyok!

Gyöngyös környékén ismerkedne egy harmincas pasi, helyem van, de utazni is tudok!
Jelentkezz priviben!
Jelentkezz priviben!
Szia!
Megismerkednék veletek szívesen. 43 éves, rendszeresen sportoló, ápolt férfi vagyok.
Pásztó mellett van egy igényes nyaralóm, ott lehetünk diszkréten, most szombaton 4barátommal leszünk, ha van kedve valakinek csatlakozni, írjon.
Párok, vagy hölgyek, ahol a szeretik a többest hetero alapon.
Balázs
Megismerkednék veletek szívesen. 43 éves, rendszeresen sportoló, ápolt férfi vagyok.
Pásztó mellett van egy igényes nyaralóm, ott lehetünk diszkréten, most szombaton 4barátommal leszünk, ha van kedve valakinek csatlakozni, írjon.
Párok, vagy hölgyek, ahol a szeretik a többest hetero alapon.
Balázs
Észak Mo., Észak alföldön tud valaki olyan panziót, vendégházat, magánszállást ahol van jakuzzi. Esetleg szauna és nyugodtan lehet meztelenkedni? Az nem baj ha más is ott van csak ne legyen nagy tömeg és tolerálják a meztelen szaunát és jakuzzit! buck
Hali szèp napot mindenkinek ,párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre vastagab intimel rendelkezem akit érd privátba kép gyüjtők ne köszönöm.
Sziasztok!Párt keresek ma nudizáshoz nudis fürdőzéshez,szex,cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi. Heves megye
Ma átutazóban leszek üzleti ügyben Miskolc sajopetri sajolad Nyekladhaza mályi bükkábrány Mezőkövesd.
Nagy fekete BMW x5-el és jéghideg klímával. Az autó le van sotetitve, és a hátsó rész nagyon tágas.
Hölgy társaságot keresek.
Nagy fekete BMW x5-el és jéghideg klímával. Az autó le van sotetitve, és a hátsó rész nagyon tágas.
Hölgy társaságot keresek.

Eger környékén alázatos rabszolgája lennék párnak.
Augusztus második felére Miskolc-Tapolcán vagy Miskolcon megfizethető szálláslehetőséget keresnénk 10 napra kb.
nosztalgia nyaralás lenne a nászutunk 15. évfordulóján, amit Tapolcán töltöttünk.
nosztalgia nyaralás lenne a nászutunk 15. évfordulóján, amit Tapolcán töltöttünk.
Hatvan környékén telt hölgyet kènyeztetnèk