Merre
(Ez egy válasz Jojo31 üzenetére (2022. 08. 06. szombat 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 06. szombat 07:51

Sziasztok,
Ma megyek kicsit nudizni, úszni, napozni.
Ha valakinek van kedve ( hölgy, pár ) akkor csatlakozhat.
Vasárnap reggel hölgy vagy pár kazincbarcikán???
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Holnap estére keresünk párt elsődlegesen
Sziasztok,
Sziasztok. Most ráérő nagyfarkú palikat keresünk
Szombat-Vasárnap késő este vagy Vasárnap-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok! Mit lehet tudni rólatok? Sajnos nincs társkereso adatlapotok. :(
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szombati napon csatlakoznék, csajszihoz párokhoz…írj privátot…utazni tudok
Holnap berekfürdő? Nejemmel leszek párokat kukkolnánk.
Pàrként keresünk fiatal fiút Miskolc környékén
Holnap délelőtt berekfürdőn hölgy vagy pár?
Vasárnap délelőtt nőt/párt keresek Miskolcon hetero alapon. Diszkrét kalandra, átutazóban leszek ott.
Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok ! 32 éves heteró pasi vagyok, szívesen részt vennék egy nő több pasis buliban. Privit írj !
Augusztus 12-15 Mezökövesd Balneo hotelban lesz valaki?
Sziasztok Borsod környéki pár hölgy ..talkozo?
Sziasztok, Gyöngyös Hatvan környékén keresek pàrokat, akiknek fontos a megbízhatósàg és valóban szeretnének kapcsolatot kialakítani. Hosszú tàvra keresek! Legyen szép napotok!
Sziasztok. Bi passzív srác vagyok. Szívesen veszem urak, párok kozeledését.
Sziasztok én szivesen nyalnám
irj privatba ha benne lenétek
(Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 07:51

Sziasztok! Miskolc környékén kisebb max. 15 cm intimmel rendelkező pasi aki szivesen nyalna egy duci 40-es feleségnek?