Szerda estére keresünk párt vagy lányt 2f-1l meglévő felálláshoz.
Nógrád megyében csatlakoznék párokhoz. Kezdő vagyok a témában
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. 25-én vagy 26-án Egerben, vagy Egerszalókon leszünk. Szívesen taliznánk duci kedvelő pasival.Reggeli órákban.
Sziasztok!Olyan nőt keresek,aki megenne

Sziasztok mai napon késü esti órákban Recsk körül nővvel vagy párral szívesen találkoznék
Sziasztok! Kár, hogy csak vasárnap jó nektek. Benne lettem volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 14:46

Törölt felhasználó (4680535)

Parkent holnap delutani talalkozohoz bisex ferfit keresunk akit egyutt szophatnank! Csak oral!
Levelbe ird...ORAL.!!
Viber elerhetoseget kerunk!
Eger-Miskolc
Levelbe ird...ORAL.!!
Viber elerhetoseget kerunk!
Eger-Miskolc
Sziasztok! Épp itt vagyok! Írjatok, ha érdekes lehet.
(Ez egy válasz paduch üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Tokaj környéki csaj van?
Salgótarjáni vagyok, de szívesen csatlakoznék.
(Ez egy válasz paduch üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délelött valaki 50es párhoz Miskolc és környékén
orális örömökre keresek párt Jászság és környékén enyhe bi ok
Párok és hölgyek játékszere lennék miskolc környékén.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok máma este Egerszalók és verpelét körül nőkkel párokkal szívesen találkoznék
Hétfő-Csütörtök kora hajnalban vagy Vasárnap-Szerda késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Szivesen kenyeztetnek egyedulallo holgyet, par holgy tagjat, hosszabb tavon is. Helyem is van Eger kozelében. Àpolt, fiatalos, tapasztalt, 51 eves pasi vagyok.
Ma este-----------Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok.
Fisting iránt érdeklődő hölgyet keresek. Privát üzenetben jelezz. Balassagyarmat - Vác és környéke.
Fisting iránt érdeklődő hölgyet keresek. Privát üzenetben jelezz. Balassagyarmat - Vác és környéke.
Cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket szinten izgatná ha dugas közben nyalhatnek?Hely kellene utazni tudok!
Nem jon most a Nyeki nudira bisex ferfi??