Meleg srác vagyok szeptember 14. Demjén strandon szopnék
Sziasztok! Nem csak egyéjszakás kalandra szimpatikus, közvetlen párral ismerkednénk pl. egy pohár ital, vagy kávé elfogyasztása melletti beszélgetés szabadidő(nk)tök, egyeztetése után semmi sem kötelező alapon, ha megvan a szimpátia mindenki részéről, bármi is megtörténhet.
Hely megoldható, de utazni is tudunk privát leveleket várunk. További szép napot!

Csak máma jó?
(Ez egy válasz Attila878787 üzenetére (2022. 09. 13. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 13. kedd 17:34

Sziasztok máma késü esti órákban eger Recsk körül nővvel vagy párral szívesen találkoznék
Sziasztok máma késü esti órákban eger Recsk körül nővvel vagy párral szívesen találkoznék
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tudna-e nekünk ajánlani olyan szállodát vagy hotelt, ahol a szilvesztert kellemesen eltölthetjük, illetve a szauna textilmentes?
Miskolc+50km párt keresek...44é, magas, ápolt pasi vagyok.
Belső üzi!
Belső üzi!
Sziasztok!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék Hatvan és környéke!
180cm átlagos erős testalkatú pasi vagyok 20/5-ös intimmel!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék Hatvan és környéke!
180cm átlagos erős testalkatú pasi vagyok 20/5-ös intimmel!
Hellye-sírás csilagoss otös
(Ez egy válasz Attila878787 üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ózd -Kazincbarcika körzetben délelőtti szabadidő kellemes eltöltésére keresek szexpartnert ! Mindenféle megoldás érdekel ! Biszex is mehet ! Telszám csere után Viberen is írhatunk ! Merj randizni ! Ápoltság ,higiénia ,diszkréció alap !!!
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít Ózd 30km korzeteben
Miskolcon párral ismerkednék.
Sziasztok,Miskolcon nincs valahol gloryhole,vagy swinger klub?
Sziasztok. Szeptember 13-15 között Palotáson nyaralunk,a környéken keresünk lányt harmadiknak,mindkettőnk örömére.. Lenne itt valaki?

Sziasztok én ell tutnek meni örömmel
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 11:23
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok pasit keresunk a felesegem örömére , aki hejettesitene , mivel bevan gipszelve a labam! Ma késő estere! Max 50 eves korig! Csak az irjon aki el is tud jonni!
Ma este meccs előtt diósgyőrben??
Sziasztok!Hátha most találunk valakit!
Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok pasit keresunk a felesegem örömére , aki hejettesitene , mivel bevan gipszelve a labam! Ma késő estere! Max 50 eves korig! Csak az irjon aki el is tud jonni!
Sziasztok!Magas sportos testalkatú pasi nagy mérettel párt keres ma esti,közös nudis termál fürdőzés ,szex,cuckold.
sziasztok én szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 08:48

Törölt felhasználó (4292332)

Sziasztok! Heves megyeiek vagyunk, párokat keresünk!