Heves-Nógrad megyékben valaki normális, férfias alkatú biszex vagy kíváncsi hetero férfi ismerkedne? Én is férfias nyitott srác vagyok! Privát üzenetben írj!
Sziasztok biszex párt keresek orális játékokra nyalás szopás oda visza erenyitot párt keresek.
Nektek is egy kb 15 éves kép van fenn
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2022. 10. 01. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Most Miskolcon holgy?
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok .párt keresek 3masra heves megyében vagy akik tudnak utazni helyem van.soklene ide leirni hanyan keresnek szexet valojában.de inkáb hagyom igy is lesznek komentek ezekre a sorokra de sajnos ez van.de lényeg az kene enek az oldalnak hogy szextársat keress nem feleséget nem férjet! Ja persze nem szuper mant .mielöt le irná valaki hogy nem fogsz eben a stilusban találni az téved.igen is van pár és lány is akik it vanak fent.de ez kb 1% az egészböl a töbi fizetös vagy kamu.mielöt komentelné valaki elnézést a hekyes irási hibák ér
Sziasztok.Jövőhéten szivesen fogadnék egy bi párt vagy hölgyet.
Sziasztok hétfőn este szívesen találkoznék nökkel párokkal eger gyöngyös körül
sziasztok volna-e itt olyan nyitott pár akiket szinten izgatna ha dugas kozben nyalhatnek nekik? Hely kellene utazni tudok!
Szia. Kép nélkül és az elvárásaidal nem is fog menni.
(Ez egy válasz petike822 üzenetére (2022. 10. 01. szombat 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 13:50

Van itt olyan ember aki talált itt valakit.Mert nekem nem nagyon megy ez a dolog.
Van itt olyan ember aki talált itt valakit.Mert nekem nem nagyon megy ez a dolog.
Sziasztok !pártkeresnènk maestère akiket fogadni is tudunk,leveleketprivátba.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok! A hétvége folyamán házaspár feleségét kényeztetném, férjével vagy előtte ..Gyöngyös+50 km
Ma késő este hölgy,pár társaságát keresnem kellemes együttlétre.Eger-Miskolc kornyeken.
Sziasztok!
Salgótarjánban hölgyet, párt keresek ma esti szexcsatához!
Salgótarjánban hölgyet, párt keresek ma esti szexcsatához!
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Hatvanban vagy közelében!
22 óra után esetleg fogadni is tudok ha úgy szeretnéd!
Átlagos testalkatú pasi közvetlen személyiséggel,jó humorral,hozzáértéssel 20/5-ös intimmel!
Ma este szívesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Hatvanban vagy közelében!
22 óra után esetleg fogadni is tudok ha úgy szeretnéd!
Átlagos testalkatú pasi közvetlen személyiséggel,jó humorral,hozzáértéssel 20/5-ös intimmel!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Bi part bi ffit keresek orális játékokra kor alkat nem számít
Sziasztok ma szopatnék gyöngyösön
Sziasztok!Jövő hét szombat valaki ?