Sziasztok! Hosszabb távra keresünk heteró srácot egy 3-as kapcsolat kialakítása érdekében (30-50 év közötti Borsod vagy Szabolcs megyei) aki hellyel rendelkezik és van némi tapasztalata a 3-as szex terén. Fogadni jelenleg nem tudunk és hétvége esti találkozás a megfelelő számunkra.
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Ma délelőtt kazincbarcikai nő aki talizni szeretne?
Miskolcon most reggel vakaki cumizna?
Nőt párt keresek kor alkat nem számít imadok jo sokaig nyalni
Sziasztok! Vasárnap napközben, Szívesen kényeztetnék hölgyet! Vagy párhoz csatlakoznék! Választ Privátban!
Miskolc?
Not nyalnek ill szexelnek vele pár is jó
Pár ma este közös nudis termál fürdőzés,erotika?Heves megye.
Méretes farkat szopnék Egerben
Miskolcon most valaki?pár nő
Független férfi keresi hölgy barátságát!
Egy ügyes kezű hölgyet keresnék!Kölcsönös örömökre!

NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Sziasztok! Hölgyet keresünk harmadiknak!
Sziasztok Gyöngyös vagy környékén ismerkednék .nyitot vagyok bárki irhat privátba
Ma este 6 korul Rétság kornyeken aki szeretne a szamba uriteni?
Nem vesztettél vele semmit!
Sziasztok mai napon késü esti órákban kisnána és Recsk körül nő vagy párral szívesen találkoznék
Sziasztok!
Még sosem írtam a társkeresőbe de holnap délután Eger, Hatvan Gyöngyös környékén szívesen boldoggá tenném azt a valakit aki ezt igényelné vagy aki egy kis szenvedélyre, izgalomra vágyna. Sportos ápolt igényes és diszkét pasi vagyok.
Szép napot mindenkinek!
Még sosem írtam a társkeresőbe de holnap délután Eger, Hatvan Gyöngyös környékén szívesen boldoggá tenném azt a valakit aki ezt igényelné vagy aki egy kis szenvedélyre, izgalomra vágyna. Sportos ápolt igényes és diszkét pasi vagyok.
Szép napot mindenkinek!