Mivel 1db aktív női hirdető sincs a megyében, nem is túl egyszerű.
(Ez egy válasz imetec69 üzenetére (2022. 11. 01. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 01. kedd 19:31

Többször kerestem itt nőt, párt,helyem is van, de senki nem jelentkezett.
Pénteken délelőtt Miskolcon urakat kényeztetnék a természetben
Többször kerestem itt nőt, párt,helyem is van, de senki nem jelentkezett.
Hello! Ápolt, igényes, dekoratív, szexi milfet kényeztetnék, akár a párja előtt is.

Sziasztok.Csütörtökre (11.03)keresek egy bi párt vagy fiút akiket,akit kényeztetnék.
Sziasztok mai napon késü esti órákban kisnána és Recsk eger körül szívesen találkoznék nökkel párokkal
Kedd, Szerda, Csütörtök szívesen fogadnék.
Helyem van, és utazni is tudok.
Helyem van, és utazni is tudok.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok
Szombaton megyünk Demjénbe fürdeni
Pasit keresünk
Privátba írj
Szombaton megyünk Demjénbe fürdeni
Pasit keresünk
Privátba írj
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival. Borsod m. Sok sikert mindenkinek.
POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Sziasztok. Recsk Parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek, passzív női ruci kedvelő vagyok. Érett idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék, vagy párhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Sziasztok.
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy, természetes mellű hölgyeket keresek,legalább 110-es mellbősèg felett.
A többit privátban!!!
Kifejezetten nagy vagy extrém nagy, természetes mellű hölgyeket keresek,legalább 110-es mellbősèg felett.
A többit privátban!!!
Fiatal (max 25 év) lány vagy, és izgat az anál szex?
Szeretnéd felavatni a popidat, de még nincs tapasztalatod? Szívesen megtanítalak az popsi szex rejtelmeire. A tapasztalatom szerint minden nő képes élvezni az anált, csak esetleg még nem találkozott kellően tapasztalt és figyelmes szeretővel.
Ápolt, tiszta, sportos, srác vagyok, és a popsi szex mániám mellett van egy jó adag orális fixációm is, imádok puncit és popsit nyalni. Szóval lányok, jelentkezzen, akit érdekel egy kiadós nyalás, és néhány fergeteges anális orgazmus.
Szeretnéd felavatni a popidat, de még nincs tapasztalatod? Szívesen megtanítalak az popsi szex rejtelmeire. A tapasztalatom szerint minden nő képes élvezni az anált, csak esetleg még nem találkozott kellően tapasztalt és figyelmes szeretővel.
Ápolt, tiszta, sportos, srác vagyok, és a popsi szex mániám mellett van egy jó adag orális fixációm is, imádok puncit és popsit nyalni. Szóval lányok, jelentkezzen, akit érdekel egy kiadós nyalás, és néhány fergeteges anális orgazmus.
Sziasztok, ma este Egerszalókon lazítunk.
Keresünk ápolt, szőrtelen biszex pasit(kat) egész estés "pihenésre"...
Keresünk ápolt, szőrtelen biszex pasit(kat) egész estés "pihenésre"...
Sziasztok verpelét Recsk körül nővvel vagy párral szívesen találkoznék
Sziasztok én máma este 22:30 ott tutnak lenni Recsken
(Ez egy válasz Taki25 üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 31. hétfő 12:00

Sziasztok! Ma estére szexpartnerneket keresünk,Recsken helyünk van.
Sziasztok mai napra keresek sexpartnert helyem van!
Sziasztok! Ma estére szexpartnerneket keresünk,Recsken helyünk van.
Sziasztok! Ma délután , kora este is kényeztetnék hölgyet , feleséget , barátnőt akár a párja jelenlétében , vagy vele közösen. Fogadni nem, de utazni tudok ésszerű távolságon belül …