Eger és környékén szexpartnert keresek a mai napra. Legyél ápolt és diszkrét, részemről is adott.
Vasárnap késő este vagy Vasárnap-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Miskolcon most nálam hölgy pár. 40 es jó pasi vár
Barcikai hölgyet keresnék...
Sziasztok eger Recsk körül szívesen találkoznék nökkel párokkal
Sziasztok szívesen találkoznék veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 19. szombat 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 00:10
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok! Szombat estére keresünk harmadiknak jó intimmel pasit a feleségem örömére! Maximum 45 éves korig! Csak az írjon akinek megfelel a szombat este, és el is tud jönni hozzánk!
Ma estére szexpartnert keresek diszkrét és ápolt férfi személyében.
Délután várok párokat akiket izgatna ha nézném őket. Vagy a pasi szeretné mással látni párját
Sziasztok
Ma délutánra, vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra, vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok? Párt keresünk maestère ,beszèlgetès ,zenehalgatás ,szex,fogadnitudunk ,leveleketprivátba.
vasárnap estére keresek lányt párt helyem van.
Sziasztok, ma este pár aki talizna
Sziasztok! Ma délután este párral ismerkednék,Demjén termál fürdőben.Fürdőzés,szaunázás,szex a parkolóban,öltözőben...magas sportos nagy mérető pasi vagyok. Vagy csak nézd ahogy szopatom dugom a barátnőd,feleséged.
Hello.Nagymellű hölgyel szeretnék találkozni Borsod- megyében.
Sziasztok! Szombat estére keresünk harmadiknak jó intimmel pasit a feleségem örömére! Maximum 45 éves korig! Csak az írjon akinek megfelel a szombat este, és el is tud jönni hozzánk!
Sziasztok!Holnap délután este párral ismerkednék,Demjén termál fürdőben.Fürdőzés,szaunázás,szex a parkolóban,öltözőben...magas sportos nagy mérető pasi vagyok.
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
sziasztok most 7vegen ra ero nyitottt párok vanmnak e itt akiket szinten izgatná a spermas punci nyalatása? Hely kellene utazni tudnek!