Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szia!
Én megnézném, hogy kényeztetik egymast a párommal (Ez egy válasz petike1234 üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 05:14
Én megnézném, hogy kényeztetik egymast a párommal (Ez egy válasz petike1234 üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló!
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Helló!
Szép napot mindenkinek!
Szombat este Hölgyet kényeztetnék vagy Párhoz csatlakoznék!
Hatvanban vagy közelében!
Szombat este Hölgyet kényeztetnék vagy Párhoz csatlakoznék!
Hatvanban vagy közelében!
Gyöngyös Tesco mögötti mellékutra jár valaki szexelni kukkolni?
Sziasztok. Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára, passzív női ruci kedvelő vagyok. Érett idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék, vagy párhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Mezökövesd miskolc közötti útvonalon parokhoz csatlakoznék bi pasi ként!! Illetve bi pasikhoz, vagy meleg pasikhoz autóban!!!!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Barcikai csajost keresnék..
Állandó szexpartnerem keresem ápolt, normális, diszkrét férfi személyében. Én aktív vagyok.
Sziasztok holnap délelöt Hatvanban szopni imádot keresek
Sziasztok!
Salgótarjánban keresek pénteken (16.-án) napközben ráérő srácot aki megdugna
Salgótarjánban keresek pénteken (16.-án) napközben ráérő srácot aki megdugna
Sziasztok!
Miskolcon ma estére párokat keresünk, adatlapunk alapján.
Hely megoldott
Miskolcon ma estére párokat keresünk, adatlapunk alapján.
Hely megoldott
Ma Miskolcon igényes, fogadni tudó pasi van? Privátban írj.
Ma Miskolcon igényes, fogadni tudó pasi van? Privátban írj.
Sziasztok eger Recsk gyöngyös körül szívesen találkoznék nökkel párokkal
Miskolcon passzív pasi?
Hellyel?
Hellyel?
Sziasztok ! Hölgyek , párok kellemes társasága lennék ma este. Heves megye és környékein …Utazni tudok, fogadni nem .