Mezökövesd miskolc közötti útvonalon parokhoz csatlakoznék bi pasi ként!! Illetve bi pasikhoz, vagy meleg pasikhoz autóban!!!!
Sziasztok. Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára, passzív női ruci kedvelő vagyok. Érett idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék, vagy párhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Gyöngyös Tesco mögötti mellékutra jár valaki szexelni kukkolni?
Szép napot mindenkinek!
Szombat este Hölgyet kényeztetnék vagy Párhoz csatlakoznék!
Hatvanban vagy közelében!
Szombat este Hölgyet kényeztetnék vagy Párhoz csatlakoznék!
Hatvanban vagy közelében!
Helló!
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Szia!
Én megnézném, hogy kényeztetik egymast a párommal (Ez egy válasz petike1234 üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 05:14
Én megnézném, hogy kényeztetik egymast a párommal (Ez egy válasz petike1234 üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.

Törölt felhasználó (4686411)

Szia!
Én megnézném, hogy kényeztetik egymast a párommal
Én megnézném, hogy kényeztetik egymast a párommal
Sziasztok
Péntek vagy szombat estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Péntek vagy szombat estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Hely van Nyíregyházán.
Szombat este szívesen csatlakoznék egyedülálló hölgyeményhez vagy párhoz!
Miskolcon illetve Borsodban ismerkednék! Hölgyek, párok kedvére tennék!

Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Egerben keresek pasit,párt ma délutánra
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Hely van Nyíregyházán.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok. Miskolcon a délelőtti órákban keresnék, hölgyet lányt,akinek a combjai közé tehetném a fejem. De párral is szivesen ki próbálnám.
Sziasztok! Mostanában van némi szabadidőm napközben. Szívesen tölteném egy kedves párral aki feldobná a napját egy pasival Miskolcon.
Sziasztok!
Szívesen tölteném a szombat estét Hölgy vagy Pár társaságában!
Esetleg Home Swinger Party-n!
Szívesen tölteném a szombat estét Hölgy vagy Pár társaságában!
Esetleg Home Swinger Party-n!