Ma este Miskolcon taliznék! Képek kapcsolatoknak, privátban keress!
Hali! Nagyfarku aktivat, vagy aktivakat keresek, aki szoptatna!
Miskolcon várakozók kb 1-1.5orat. Valaki nem pippantana le

Sziasztok! Párt keresünk ,zenehalgatás,beszèlgetès ès ha ugyadódik szex,egèszhèten tudunkfogadni,leveleketprivátba.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szexfüggő pasi keresne webkamra hölgyeket.
Ápolt, sportos alkatú fiatal pasi vagyok.
Olyan tapasztaltabb hölgyet, vagy amatőr fiatal lányt keresek, akit izgat a közös webkamerás szex és lenne helye Eger és környékén.
Érzéki és figyelmes pasi vagyok.
Ápolt, sportos alkatú fiatal pasi vagyok.
Olyan tapasztaltabb hölgyet, vagy amatőr fiatal lányt keresek, akit izgat a közös webkamerás szex és lenne helye Eger és környékén.
Érzéki és figyelmes pasi vagyok.
28 éves igényes Borsodi pasiként keresnék nőt vagy párokat közös nudizas illetve közös programok/swinger klubbok látogatásához. Ha valakinek/valakiknek felkeltettem az érdeklődését nyugodtan írjatok privátban

Sziasztok, SP szerda nappali buliba készülök. Gyöngyös felől lesz szabad helyem a kocsiban. 11h -15h ig oda vissza fuvarra vàrom pàr, hölgy jelentkezését! Puszi Mindenkinek!
Hello, mára keresnék társaságot, hölgy személyében. Mezőkövesd és környéke .
Sziasztok
Parkent (ferfi-holgy) a holgy 46-170-70 parok szeretkezeset szivesen meg neznenk!
Varjuk azok valaszat akiket ez izgat!
Miskolc-Eger kornyeken keresunk!!
Parkent (ferfi-holgy) a holgy 46-170-70 parok szeretkezeset szivesen meg neznenk!
Varjuk azok valaszat akiket ez izgat!
Miskolc-Eger kornyeken keresunk!!
Barcikai csajost keresnék...
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Ma délután ismét egy pár akinek volna kedve pár órás közös nudis termál fürdőzéshez,erotikához.Magas sportos nagy farkú pasival.Heves megye Tisza tónál.
Szép napot! Úrnőmet keresem akinek a nyalószolgája lennék! Nem várok el viszonzást, csak élvezkedj rajtam, addig és ott nyallak ahol és ameddig csak szeretnéd! Én egy negyvenes független kopaszra nyírt férfias mackós testalkatú pasi vagyok! Szeretek és tudok is érzékien és hosszan kényeztetni nyalással
Használj ki nyugodtan

Kellemes Ünnepeket
Szívesen megismernék olyan párt akik szeretik élvezni az erotikát , folyton fűszerezve, gátlások nélkül akár egész éjjel. Kitartó, túlfűtött barátjuk lennék
Együtt bármit

Szia,itt valóban nem könnyen találsz....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 18. vasárnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 18. vasárnap 09:47
Törölt felhasználó (4661340)

Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok. Miskolcon es kornyeken keresnek holgyet, part sperma kedvelessel csak oralra.
Hol lenne helyileg miskolcon? Írj, benne lennénk
(Ez egy válasz Naggfasz99 üzenetére (2022. 12. 17. szombat 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 17. szombat 13:27

Sziasztok! Miskolci hölgyet keresnék gloyhole-ra. Akit érdekel írjon.
Sziasztok. 40-es magyar pár magyar párt keres egymás előtti vagy párcserés sem kapcsolatra