Sziasztok! A páromommal keresnénk korban alkatban hozzánk illő párt! Eger és közvetlen környéke!!! Mi 33/37 évesek vagyunk Egerben lakunk! Írjatok!!!
Szia ! Előttem kiverheted ma este ! Egyedül vagyok ! Be is segítek ha szeretnéd élvezni a biszexet !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 28. szerda 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 28. szerda 18:36
Törölt felhasználó (931596)

Sziasztok ! Olyan nőt/nőket esetleg párt keresek akik előtt maszturbálhatok. Miskolc s 50 km körzetében ! Írjatok !

Bocsi nem neked szántam ! Valakinek !
(Ez egy válasz benceakos üzenetére (2022. 12. 28. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 28. szerda 16:59

Kazincbarcikan szivesen kenyeztetnek ma szajjal holgyet. Helyem van
Este egyedül vagyok itthon ! Én előttem kiverheted ! Be is segítek ha kell !
(Ez egy válasz benceakos üzenetére (2022. 12. 28. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 28. szerda 16:59

Sziasztok 31 éves pasi ismerkedne párral vagy hölggyel, minden jóra nyitott vagyok, kedves, ápolt vagyok, csupasz intim,
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj

Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Sziasztok ! Olyan nőt/nőket esetleg párt keresek akik előtt maszturbálhatok. Miskolc s 50 km körzetében ! Írjatok !

Ma miskolcon, hölgy avagy pár?
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Cumiznék Miskolcon.
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
Sziasztok 31 éves pasi ismerkedne párral vagy hölggyel, minden jóra nyitott vagyok, kedves, ápolt vagyok, csupasz intim,

MI: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Udv. Ma valaki ?
Ma délelőtt hozd el a feleséged,és add kölcsön. Nézheted irányíthatod. Vagy kezdőket csak nézek sex közbe
Én szombat délelőtt ráérnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 27. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 27. kedd 21:55
Törölt felhasználó (4318932)

Nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére ! Csak az írjon aki el is jönne!
Nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére ! Csak az írjon aki el is jönne!
Egerben leszek holnap, de én wellness-ezni. Majd gondolok Rátok, szerintem egyikőnknek sem lesz rossz dolga.

Sziasztok valaki Miskolc környéke ? Párok estleg fiatalabb férfi a hölgy örömére.?