megnézném a nagy farkad élöben de ha benne vagy nem csak nézném !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 05. csütörtök 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 05. csütörtök 20:08
Törölt felhasználó (4683382)

Sziasztok holnap délelőtt napközben esetleg hölgyek vagy párok van kedvetek találkozni? 24 éves szingli pasi vagyok nagy intimmel

Barcikai hölgyet keresnék! Urakat nem!
Sziasztok! Duci feleségem részére keressünk ápolt diszkrét nyalni szerető pasit! Sex nem lenne max orális viszonzás lehetséges, de nem szájba élvezve! Helyünk nincs, autónk van! Miskolc vagy környéki ápolt HETERO pasit keresnénk! Arckép szükséges az ismerkedéshez
Sziasztok Nógrádsáp vonzáskörzetében szopnék ma és holnap.36 éves igényes szőrtelen bi pasi vagyok.helyem nincs.
Sziasztok! Adatlapunkon leírtak alapján keresünk bi férfit vagy bi lányt.
Eger és környékén közös masztizáshoz keresek partnereket hölgyek párok pasik aki szintén szereti csinálni nézni írjon.
Sziasztok diszkrét ápolt betegségektöl mentes 18.5 farkamra keresek szopni imádot csak Hatvan és Gyöngyös környékén.lehetöleg nem kamust !!
Sziasztok! Ma estétől (péntek), vasárnap kora estig párhoz csatlakoznék a hölgy örömére …
Péntek-Kedd késő este vagy Szombat-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Hali !
Igényes 30as pasi vagyok. 15/4es farokkal. Valaki lecumizna? Hölgyek előnyben.!
Igényes 30as pasi vagyok. 15/4es farokkal. Valaki lecumizna? Hölgyek előnyben.!

NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Mai-pénteki napra is
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Mai-pénteki napra is
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat estére keresek normális/korrekt párt, helyem nincs de utazni tudok. Privit Írj ! Üdv
miskolc környékén egy vastagat ?

Sziasztok !Ismerkednék igényes nőkkel esetleg párokkal Miskolc és környékéről,cuckold is szóba jöhet !Én egy 38 éves jóképű ,igényes ,Miskolci férfi vagyok !Varom a jelentkezésetek!Köszi
Sziasztok!Szombat este Egerszalókon a Nosztalgia termál fürdőben,párral ismerkednék.
Sziasztok holnap délelőtt napközben esetleg hölgyek vagy párok van kedvetek találkozni? 24 éves szingli pasi vagyok nagy intimmel

Sziasztok szívesen találkoznék mai napon késü esti órákban kisnána és Recsk körül nő vagy párral
Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek! Miskolc környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal! Ha sikerül, a párom is jönne velem. Szóval keressetek nyugodtan! Legyen szép új évünk!

Sziasztok. Salgótarjánban ma 17 től egy kis pasis játék? Kor Alkat mindegy..
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !