Sziasztok.
Igenyes parhoz csatlakoznek megfelelo szimpatia mellett.
Igenyes parhoz csatlakoznek megfelelo szimpatia mellett.

Átlagos igényes pár kizárólag hellyel rendelkező (akár panzió is) pasit keres!
Hevesből-Pest felé valamelyik pihenőben …?
Gyöngyösön most valaki,,,??Írj privátban kérlek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szexpartnereket keresek!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Szia Kedves olvasó!
Csak és kizárólag nőt keresek 1vs1 felállásban
Imádok adni, kényeztetni, helyem is van ha úgy alakulna.. természetesen képcsere megoldható!
Csak és kizárólag nőt keresek 1vs1 felállásban

Hölgyet vagy párt keresek. Gyöngyösön helyem van.
Nekem is.ha pasit is kerestek, írjatok privátban
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2023. 01. 25. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat délelöttünk szabad
Feleség többes örömére keresünk férfit ..
Sziasztok! Párt keresnénk,CSAK PÁRT!!!! Szombat estére ( 01.28.-ra) Természetesen hosszabb távra is! Utazni tudunk,fogadni sajna most nem. De szállás foglalásban is benne vagyunk. Legyetek szívesek ,ne ide írjatok,hanem privát üzenetet várunk,ha szimpatikusak találjátok a profilunk!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Olyan nőt keresek aki imád franciázni, és a végén a spermát nyelni. Csak Egerben keresek partnert. Én 30 as, helyes pasi vagyok. Pasik nem érdekelnek!!!!
Sziasztok! Házaspárnak lennék tartós barátja akár közös programokkal, izgalmas szexel fűszerezve ..De villám szexre is nyitott vagyok!
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Sziasztok! Házaspárnak lennék tartós barátja akár közös programokkal, izgalmas szexel fűszerezve. De villám szexre is nyitott vagyok …
Igényes Nyiregyházi pár vagyunk , bisex NŐT keresünk
Nyíregyháza
Helyünk van
Nyíregyháza
Helyünk van
Magas sportos pasi nagy mèrettel párt keres ma esti nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Vagy csak nézd ahogy a párod előtted dugom szopatom a medencében egy méretes szerszámmal.
Sziasztok ma délután 16:30 felé Salgótarján és Bátonyterenye vonzáskörében lenne kedve valakinek találkozni?