Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Barcikai hölgyet keresnék!Urakat nem!
Miskolcon vki esetleg?
Sziasztok! Párt keresünk holnapestère,női bi ok fogadnitudunk leveleketprivátba.
Miskolcon és környéken keresnék olyan embert aki orálisan kielégitene.! Hölgyek előnyben .!
Sziasztok! Miskolc környékén pasi aki rendelkezik hellyel s beszállna egy duci hölgytagú párhoz, a hölgy örömére? Arckép szükséges, nagy intim méret kizáró ok!
Feleség dupla örömére keresünk férfit adatlapunk szerint ........
Nagyfarku pasit keresünk a feleségem oromere
Sziasztok Miskolc és környékéről volna itt hölgy?

Sziasztok mai napon késü esti órákban kisnána és Recsk körül nővvel vagy párral szívesen találkoznék
Sziasztok! Ma fogadni tudó pár 17:00-18:00 körül Gyöngyösön? Hetero alapú párcserés szex céljából …
Sziasztok ! Egy igazán szép nagy csiklót szívesen nyalnék akár a férj jelenlétében is. Hely kell.
Sziasztok!
Nógrádból keresek hölgyet!
Nógrádból keresek hölgyet!
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 31. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 20:41
Törölt felhasználó (44245)

57 éves éves férfi 49 éves barátnője örömére keres férfipartnert. Jól szitualt, tiszta, barátságos pár vagyunk. Mostanában kacerkodunk a gondolattal, mindketten nyitottak és bevallósak, de még gyakorlatlanok vagyunk. Barátnőm egy vékony, de formás, szőke lány. Én egy mackós, kopaszodó, jószívű pasi vagyok.
Nyugat-Borsod.
Nyugat-Borsod.
Ma délutánra keresek hetero alapon Miskolc és környékén

Lányt vagy Bi Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra

52 éves fiatalos,tapasztalt pasikent keresek hölgyet,párt,hetero alapon,Eger közelében.
57 éves éves férfi 49 éves barátnője örömére keres férfipartnert. Jól szitualt, tiszta, barátságos pár vagyunk. Mostanában kacerkodunk a gondolattal, mindketten nyitottak és bevallósak, de még gyakorlatlanok vagyunk. Barátnőm egy vékony, de formás, szőke lány. Én egy mackós, kopaszodó, jószívű pasi vagyok.
Nyugat-Borsod.
Nyugat-Borsod.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! A héten délelőtti órákban keresek hölgyet vagy párt ,Miskolc vagy közvetlen közelében. Ha gondolod irj,privátban beszélhetünk.