Miskolcon és környéken keresnék olyan embert aki orálisan kielégitene.! Hölgyek előnyben .!
Sziasztok! Miskolc környékén pasi aki rendelkezik hellyel s beszállna egy duci hölgytagú párhoz, a hölgy örömére? Arckép szükséges, nagy intim méret kizáró ok!
Feleség dupla örömére keresünk férfit adatlapunk szerint ........
Nagyfarku pasit keresünk a feleségem oromere
Sziasztok Miskolc és környékéről volna itt hölgy?

Sziasztok mai napon késü esti órákban kisnána és Recsk körül nővvel vagy párral szívesen találkoznék
Sziasztok! Ma fogadni tudó pár 17:00-18:00 körül Gyöngyösön? Hetero alapú párcserés szex céljából …
Sziasztok ! Egy igazán szép nagy csiklót szívesen nyalnék akár a férj jelenlétében is. Hely kell.
Sziasztok!
Nógrádból keresek hölgyet!
Nógrádból keresek hölgyet!
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 31. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 20:41
Törölt felhasználó (44245)

57 éves éves férfi 49 éves barátnője örömére keres férfipartnert. Jól szitualt, tiszta, barátságos pár vagyunk. Mostanában kacerkodunk a gondolattal, mindketten nyitottak és bevallósak, de még gyakorlatlanok vagyunk. Barátnőm egy vékony, de formás, szőke lány. Én egy mackós, kopaszodó, jószívű pasi vagyok.
Nyugat-Borsod.
Nyugat-Borsod.
Ma délutánra keresek hetero alapon Miskolc és környékén

Lányt vagy Bi Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra

52 éves fiatalos,tapasztalt pasikent keresek hölgyet,párt,hetero alapon,Eger közelében.
57 éves éves férfi 49 éves barátnője örömére keres férfipartnert. Jól szitualt, tiszta, barátságos pár vagyunk. Mostanában kacerkodunk a gondolattal, mindketten nyitottak és bevallósak, de még gyakorlatlanok vagyunk. Barátnőm egy vékony, de formás, szőke lány. Én egy mackós, kopaszodó, jószívű pasi vagyok.
Nyugat-Borsod.
Nyugat-Borsod.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! A héten délelőtti órákban keresek hölgyet vagy párt ,Miskolc vagy közvetlen közelében. Ha gondolod irj,privátban beszélhetünk.
Sziasztok Gyöngyös vagy környékén keresek bi meleg pasikat
Sziasztok! A héten kedd-szerda kora este , és egész hétvégén csatlakoznék párhoz a hölgy örömére ..Utazni tudok .
Sziasztok adatlapom szerint keresek
Egerben leszunk hétvégén wellneszezni
Szívesen ismerkednenk, baratkoznank párokkal vagy esetleg hetero fiúval
Szívesen ismerkednenk, baratkoznank párokkal vagy esetleg hetero fiúval